Det började inte särskilt bra för #RollerCoaster Tycoon World, som visade upp en tveksam grafisk stil som både kändes tekniskt sliten och barnslig – åtminstone om man frågade många av de inbitna fansen.

Utvecklarna har sedan dess lyssnat på kritiken och lovat bot och bättring. Något som vi nu kan se frukten av i en ny trailer. Det ser överlag bättre ut och de som föredrar en mer realistisk estetik kommer säkert bli glada. Spana in alltihop i klippet nedan.

nu ska vi ju inte överdriva och kalla alla duktiga för att dom ändrade och gjorde det dom skulle ha gjort från början :) men det ser jävligt mkt mer intressant ut nu 21/09 Stöd för Steam workshop är ett stort, stort plus! Man ska inte underskatta vad communityn kan göra för ett sådant spel, se t.ex Cities: Skyliens. Jag trodde på stenhård flopp för RCTW, men nu är jag försiktigt optimistisk. Är fortfarande mer intresserad... 21/09 vältajmat till vr-revolutionen. 21/09 Beror på hur man definierar grafik. Grafiken behöver inte vara tekniskt avancerad men tycker fortfarande ett det behöver vara fint att titta på. 21/09 Alltså, det här skall handla om ett nöjesfält och det ser närmast ut som någon video från Svenska Trädgårdsanläggningsföreningens senaste årsmöte. Vafan? Jag vill ha blinkande lampor, neon, fyrverkeri och discomusik. Det är fantastiskt hur cyniska de... 21/09 Föredrar nog Theme park ifrån '94 om jag ska vara ärlig. :) Pga att det är överskådligt och så värst mycket mekande. 21/09 Fräscha upp din läsförståelse lite innan du leker besserwisser. 21/09 Jag sa "tror". Men om du vill vara extremt petig bara för att ha något att gnälla över så kan jag ändra till "gissar". 20/09 Jo men du hävdar att Planet Coaster har bättre grafik än RCTW, baserat på ingenting 20/09 Stämmer. Men även om den nya trailern för Rollercoaster Tycoon World är snyggare är det inte så man trillar av stolen direkt. Theme Parktiect har enklare grafik. Så jag lite utgick från att det inte borde vara så svårt för dem. Lär komma mer info från... 20/09
Skicka en rättelse