#Ubisoft försäkrar att #Tom Clancy's Rainbow Six: Siege kommer fortsätta uppdateras efter lanseringen, med båda gratisprylar och betalmaterial. Den 2 februari är det dags för material i den förstnämnda kategorin med en ny karta och två karaktärer.

Någon med tidig tillgång till innehållet har läckt ut bilder som avslöjar två kanadensiska operators, rapporterar PC Gamer. Förutsatt att de inte är fejk så är nytillskotten Buck som är offensiv med möjligheten att sätta en shotgun-attachment på sitt primära vapen, och Frost (ack så vackert namn) som är defensiv och använder mekaniska fällor för att oskadliggöra meningsmotståndare. Bilderna ser ni nedanför.

Full? Fattade inte ett skit av vad du försökte få fram med dessa meningar. Försök igen. 21/01 Så jävla bra spel. Rekommenderar det till ALLA som gillar action med taktik också. Nätkoden har blivit mycket bättre men fortfarande lite att jobba på. Med gratis innehåll så finns det ingenting att klaga på. Förutom gärna 6 vs 6 då jag skulle vilja se... 20/01 Låter som någon försöker trolla. Mer trolls? Eller vet legit ingen vad taktik betyder eller innebär? Tror några människor behöver gå om grundskolan. Tror ni missade några saker där. 20/01 Ammunitionr ingenting utan hjärna i rainbow six, mer än vad man kan säga om CS:GO. Nu har jag inget emot CS men de går verkligen inte ett jämnföra de spelen på ett schysst sätt. När du spelar CS:GO så möts lagen ofta på mitten av banan och man har i reg... 20/01 Kan vara det absolut dummaste jag hört på länge... Jag älskar R6 Siege för vad det är, har inte haft så kul på länge, men att ens jämföra dess taktiska kvaliteter med CS är på snudd till kriminellt. Finns inget spel som ens kommer i närheten av det takt... 20/01 Snacka inte skit om Fia med knuff. Fia med knuff har 4 player men schack har endast 2 så där vinner Fia med hästlängder! 20/01 Bra spel, gott med nya gubbar. Nätkoden behöver en omgång dock. Att jämföra R6 Siege med CSGO är som att jämföra Schack med Fia med knuff... 20/01 Nej nej, absolut. Håller med dig till 100% på alltihop. ch kör man Multiplayer så är ju den biten nice, när man har andra bra spelare att köra med. Men ur singelplayer-perspektivet så är ju den biten i stort sett helt borta. Det är nog mest det jag lide... 20/01 Klart kul spel och framförallt en hyfsad community som inte rackar ner alltför mycket på en noob som mig :) 20/01 Spelet är helt klart värt ett köp. Riktigt roligt! 20/01
Skicka en rättelse