Något för dig som alltid drömt om att leva under den eländigaste och skitigaste av epoker.

Realism kan vara något att eftersträva, eller något som får ett spel att kollapsa under tristessens ok. Kommande Kingdom Come: Deliverance ser ut att vilja balansera på den fina linjen, men vi är mer osäkra inför det här projektet, som kommer till Steam early access 15 mars.

The Black Death är ett överlevnads-mmo av DayZ-snitt, fast helt utan zombier och annat övernaturligt trams. Istället ligger fokus på skitig realism. I den första trailern från spelet presenteras vi för bondeklassen, som är bra på att odla rovor, knapra rovor, springa iväg från strider och se eländiga ut.

Kommande klasser inkluderar milis, köpman, smed, munk och jägare. För att överleva i den här extremt ogästvänliga världen gäller det att samarbeta och dra nytta av varandras styrkor. Samt undvika att dö i pesten eller någon annan hemskt smitta.

Det hela ser faktiskt väldigt deppigt ut. På ett bra sätt!

Precis som allt på 80-talet var pastellfärgat! 16/03 precis som allt på 70 talet var Hippie Färgat! 25/02 Vill se mer djupgående ingame film hur detta spel är. Just nu kommer alla att spela riddare och döda alla direkt för att snabbt få loot. Ingen kommer möda sig att skaffa sig nått när man bara kan döda någon som gjort jobbet åt en. Kommer bli ett jävla... 24/02 det slottet som man ser i filmen påminner om bloody barons från the witcher 3 24/02 Kommer garanterat att invaderas av ryssar som dödar alla som försöker bygga upp någonting. - fri licens att bete sig som ett svin i spel lockar alltid till sig dylika idioter. 24/02 Sean Bean dör. 23/02 Det är ju en klassiker i sådan här spel att springa runt och döda alla dom som gjort allt grovjobb och lagt ner tid på att producera m.m Vips har du allt som andra slitit för i timmar. Vore dock kul att få veta hur djupt detta spel är, bygga baser/slott... 23/02 Vem kommer spela bonde när alla andra kommer spela militia och bara stjäla det du producerar .. men utöver det ser ut som ett intressant spel. 23/02 Därför finns det jägare med som yrke, en pil i halsen och en högrep i ryggen från en bonde. Nej man får ju hoppas på att man slipper sånt. Provade Bf3 Ca: 3 timmar , vart Delete efter det.... 23/02 Både titeln och den grafiska profilen fick mig i alla fall att tänka på filmen Black Death. En atmosfär likt den i filmen skulle kunna bli något riktigt fint, men det skulle tyvärr inte alls funka i ett MMO. 23/02
Skicka en rättelse