Id Software vill att vi ska uppleva "hela paketet".

På fredag, passande nog den 13:e, släpps nya #Doom men du kommer inte att kunna läsa några recensioner innan dess. #Id Software har valt att inte ge recensenter något försprång då man vill att de ska uppleva "hela paketet". Till Polygon har de släppt följande klargörande:

DOOM is comprised of a single-player campaign, online multiplayer, and SnapMap. After discussing, we believe all three elements are important parts of the complete DOOM experience, and are meant to be experienced as part of a complete package. As DOOM’s SnapMap and multiplayer modes both require access to a server that won’t be live prior to launch, review copies will arrive on launch day.

På vilket sätt detta skulle förhindra recensenter att spela igenom kampanjen är lite oklart. Vi hoppas kunna ge initiala intryck så snart som möjligt men vårt omdöme får alltså vänta till nästa vecka.

Jag kan bara säga efter 8 timmar i kampanjen på DOOM att jag älskar det. Om du väljer att hänga här på FZ och du har sedan tiden OP Flashpoint Dragon Rising recenserats misstänkt att FZ inte är objektiva och "köpta" av bolagen, förstår jag inte vad du... 15/05 Om FZ faktiskt spelar spelen innan de recenserar dem så slipper vi (köpta) recensionskatastrofer som 5/5 till Operation Flashpoint - Dragon Rising, kanske det sämsta fps släppet någonsin (nej, vi kommer inte låta er glömma den uppenbart köpta recensione... 14/05 Har dom inte redan fått MP recensionen "Det suger sirap och flugpapper." och bör räddas av något mer objektiva recensioner? :-) 11/05 snarare att dom syftar på att dom vill man ska uppleva alla tre saker innan man dömer ut spelet helt och hållet, men folk gillar ju att tolka allt exakt som dom själva vill utan att tänka sig fler logiska anledningar. För att att få en helt komplett upp... 11/05 FZ: Vad innebär "Presenteras av DOOM" i sidhuvudet på siten, något typ av samarbete? 11/05 Va? Ingen recension innan släpp? Vafalls? Nåja, har ändå förbokat.. 10/05 Fattar inte riktigt problemet. Det finns ju en anledning, multiplayersevrar kommer ej vara online innan släpp och ID vill inte att det ska börja flyta runt review:s som enbart innefattar singleplayer, vilket jag förstår. Reviews av sånna här spel är ju... 10/05 Eller så kan man minnas tillbaka till den gamla goda tiden då man fick vänta på nästa månads nummer av PC Gamer eller liknade för att hoppas att kanske det spelet man var intresserad av var med och recenserat. Vänta och se? Visst är det en fördel om sak... 10/05 Det brukar och bör vi göra, ren läsarservice. Miss den här gången, vi snor artikelförfattarens mus ett par dagar som straff. 10/05 Snacka om att döma något på förhand. 10/05
Skicka en rättelse