Något nytt Doom är det ju inte.

#Doom släpptes i fredags, och här läser du FZ:s recension av #Id Softwares fjärde saga om bråk mellan människa och demon. Flera speltyckare har i dag tyckt till om spelet, som absolut ingen förväntat sig ska kunna mäta sig med #jordbävningen från 1993.

Det gör det inte heller. Många betyg ligger i mitten av betygsskalorna, med en tendens att luta åt de högre nivåerna. Översatt till Metacritics och Opencritics 100-skalor (som har sina brister) ligger snitten nu på knappa 80 av 100. Vilket betyder att Id Software klarar sig med heder och ära i behåll. Fasst det är klart, något nytt Doom är ju Doom inte.

Ett axplock av våra kollegors åsikter:

Känns som de kunde skitit i mp och lagt tiden på sp. Varför ska alla shooters ha multiplayer?det är helt ok att bara satsa på sp och coop. Det finns andra spel om man vill ha mp. 18/05 Doom 3 var ju dock igen remake utan en ny vison på samma tema. Ja är en av dem som gillade doom 3 och vart de tog serien, stämningen var riktigt bra och tekniskt var de imponerande för sin tid. Laddar man in de originella vapenljuden som var tänkta till... 18/05 är då en bättre remake än vad doom 3 var, försökte spela det just innan detta skulle komma, gosh vad uttråkad man blev. Deras försöka tt göra det läskigt och allt, nä fyfan. Jag är glad att detta kom, har haft roligt i singleplayer och kör om det nu på... 17/05 Säga vad man vill om MP men SP är definitivt ett nytt doom , sen att de finns perks m.m är en annan sak. Folk gnäller bara för att gnälla. 17/05 spelade ut doom helt och hållet i söndags, bara en massa snusk röj. Love it, har hoppat upp till nightmare nu fär att utmana mig själv lite :) 17/05 Du kan köpa spelet på GMG för £30 med bonuskoden "WATCH25": https://www.greenmangaming.com/games/doom/ 17/05 Nu är det såhär jag är inte intresserad av spelet. Men tyckte priset var lite för bra, så var tvungen kolla eftersom jag vet dem har moms nu mer på g2a. 16/05 Du kan köpa spelet billigare här: http://www.oneplay.com/se/download/details/13649_Doom__2016__PC_?t=t&yie_coupon=EXTRA5 Slut i lager, men de brukar få in nya ganska snabbt. 16/05 Jag är helnöjd! :D 499 kr på cdon, med förbokningsbonus! 16/05 Hur då? Dem lägger ju på moms nu mer, jag får det till 45.95€ vilket är runt ~430 kr för mig. 16/05
Skicka en rättelse