#CD Projekt fortsätter att flörta med spelarna i ett försök att locka över några Steam-spelare till deras tjänst GOG. Detta genom att låta dig lägga till DRM-fria versioner av spel du äger på Steam i just GOG, via GOG Connect.

Genom att koppla ditt Steam-konto till ditt GOG-dito kan du helt sonika föra över spelen du redan äger till den sistnämnda plattformen. Notera att det inte fungerar med alla spel: utgivarna och utvecklarna måste vara med på noterna och ge sitt samtycke. Just nu finns det 22 titlar som går att aktivera på det här sättet, däribland #Mount & Blade, #To the Moon och #Shadowrun Returns. De är dessutom tidsbegränsade, så hittar du något du gillar i listan så bör du slå till direkt.

Är du intresserad av att utöka ditt GOG-bibliotek på detta vis kan det också vara klokt att bokmärka sidan och återvända titt som tätt. CD Projekt lovar nämligen att fler titlar är på gång.

Tack till Puscifer för detta #nyhetstips!
Verkar inte fungera för mig. Har sex av de spel de listar på Steam, men deras system säger att jag inte har några alls. 03/06 Om den inte lägger till spelet (Witcher 2) förr eller senare så är jag ganska säker på att du kan använda din steam nyckel för att aktivera spelet, hade redan gjort det på min för typ 2 år sedan. 03/06 Genialiskt! La till 5 av mina spel. Hoppade ett par stycken också, typ Witcher 2. Kanske den inte lägger till spel som inte har DRM från början? Vet inte hur de ligger till med dessa spelen. De som lades till var To The Moon, Saints Row 2, Two Worlds,... 03/06 Skumt. Den lyckades tydligen gå igenom min lista men skippade nästan alla titlarna som jag faktiskt har. Nån annan som råkat ut för samma sak? (Braid, FTL - AD, Shadowrun Returns...) edit: Trägen vinner. Fortsätt försök, till slut fungerar det (förutsat... 02/06 som många redan nämnt, är gog.com så himla bra. 02/06 Bra initiativ! Konstigt att bara Witcher 1 finns med, men de andra kommer väl. Hade jag kunnat så hade jag flyttat över alla Steam-spel till GoG. 02/06 Håller med till 100%, så oerhört mycket skit som man måste vada igenom, skulle man kunna filtrera bort det så hade det inte varit ett lika stort problem. Föredrar GOG tio gånger av tio men tyvärr måste man använda Steam till vissa spel. 02/06 Najs, kanske jag äntligen har en fungerande version av Beyond Good and Evil, har sneglat på GoG versionen flera gånger men struntade i det av ren princip, köper inte gärna spel jag redan äger oavsett pris med undantag för gamla konsol spel som portats. 02/06 Jag hoppas verkligen GOG tar marknadsandelar från konkurrenterna och visar storbolagen att det finns en marknad för DRM-fritt. 01/06 Fortsätter STEAM att bli mer och mer o-användarvänligt är det bara bra med konkurrens som både flörtar med gamers och håller det simpelt och samtidigt ger valve en välförtjänt snyting. Dagens STEAM gör mig faktiskt fly förbannad, vill jag slösurfa efter... 01/06
Skicka en rättelse