Under årets The International visade Valve upp den kommande hjälten Underlord för första gången. Den senaste uppdateringen lade till hjälten i spelet och även en hel del förbättringar.

Den största nyheten är en ny "post-game"-skärm, alltså den skärm som visas efter att en match tagit slut. Valve har omarbetat denna totalt och den visar nu mycket mer detaljerad statistik, såsom grafer över guld och experience samt jämförelser mellan spelare vid olika tidpunkter i matchen.

Supportspelare får också upprättelse då det nu går att se exakt hur många wards, dust of appearance och andra supportföremål varje spelare köpt.

Underlord, eller Pit Lord som han heter i det gamla originalet, behåller många av sina förmågor från WC3-modden och det som är mest speciellt med honom är hans ultimate Dark Rift. Denna teleporterar Underlord och alla runtomkring honom till en allierad unit på kartan (dock inte andra spelare, fungerar på samma sätt som Boots of Travel).

I och med tillägget av Underlord är nu alla hjältar från originalet tillagda i Dota 2 och Valve kommer nu börja arbeta på helt nya hjältar, där den första blir Monkey King.

Mer om uppdateringen finns att läsa här.