En uppföljare till #Marvel vs. Capcom 3: Fate of Two Worlds har länge varit efterfrågad, och länge blivit ignorerad. Men nu ser det ut som att fans av fightingserien äntligen kan se fram emot en riktig annonsering redan nästa helg. Enligt Polygon kommer Marvel vs. Capcom 4 att tillkännages på Playstation Experience som går av stapeln den 3-4 december.

Under samma event kommer dessutom Capcoms turnering "Capcom Cup" att hållas, och ryktena tyder på att det därför skulle vara lämpligt att samtidigt annonsera en ny del i crossover-serien.

Den efterlängtade uppföljaren spås ha ett specifikt fokus på just populära Marvel-karaktärer från de senaste blockbuster-filmerna, och med tanke på vilken succé Marvels cinematiska universum har blivit de senaste åren är det inte så konstigt. Guardians of the Galaxy, Doctor Strange, Ant-Man och Avengers-filmerna är bara några exempel på adaptioner vars nydesignade karaktärer nått ut till en bredare publik.

Några som däremot inte kommer att dyka upp i spelet är Wolverine och andra medlemmar av X-Men. Marvel äger inte alla rättigheter och måste därför ta vara på karaktärerna de kan bestämma över. Exakt vad vi kan förvänta oss av Marvel vs. Capcom 4 får vi förhoppningsvis veta mer om i helgen.

Vilka hjältar skulle du vilja se i spelet?

Skicka en rättelse