Blizzard samlar många charmpoäng.

Alla som växt upp med spel har såklart låtit lekar influerats av upplevelserna på skärmarna. Själv gjorde jag Megaman-armar av chipsrör, ritade Doom-banor på papperlappar och sprang runt som en tok, likt Mario med en stjärna. Så när 8-åriga Ava fick en skoluppgift där hon skulle beskriva vart en magisk mantel skulle ta henne var valet självklart. Hon skulle till Overwatch och hon skulle vara karaktären Tracer.

När hennes pappa la upp Avas skoluppgift på Reddit fick den inte bara stort gillande i den sociala ankdammen utan uppmärksammades också av Renaud Galand, spelets lead character artist. Det måste ha fått andra på Blizzard att reagera då det ett par månader senare dök upp ett paket till Ava, och hennes lillasyster. En smärre succé, som du kan se, och företagets karmakonto fick precis en rejäl insättning.

Skicka en rättelse
Nya spelare hamnar normalt inte med mer erfarna, inte ens i quickmatch. 15/01 OH NOES! THINK OF THE CHILDREN! 15/01 Jo självklart skriver jag inte mer än nödvändigt (om det inte blir väldigt kritiskt under matchen). 14/01 Teamwork är så klart absolut viktigast. Men att någon spendera en stor tid skrivandes är lika illa som att ha någon afk. 14/01 Inte vara den, men teamwork är a och o för att vinna. Kör så låg nivå att jag skäms (nästan;)), bliz tyckte jag passade med 860 i rank på 3an och nu ligger jag fast mellan 1500/1620, lyckades få ihop ett omaka lag och vi hade vinst efter vinst, vi total... 14/01 Är det inte det man gör här dock? Uppenbarligen har hennes föräldrar bestämt att Tracer är okej, iaf som det framgår i texten. :) Kan hålla med om at åldersmärkning är ett riktigt ormbo dock. 13/01 Det kan jag hålla med om. Men något som är lika irriterande är folk som ska vara general och bestämma vilka man ska spela och hur. Sista generalen jag hade i mitt team skrev mer än han spelade. Och självfallet så är allt andras fel. QP är mycket roligar... 13/01 Blizzard borde ha hårdare gräns när man kan köra competitive. QP skiter jag fullständigt i om man kör totalt fel hero. Det är då man inte vill ha noobs som inte ens kan träffa en lagårdsvägg eller har inte en aning om hur man använder heros och att det... 13/01 Vet du hur tråkigt det blir för nya spelare som inte kommer in i spelet just för att de bland annat kallas noobs? Jag spelar själv väldigt lite MP just för att jag känner att "jag inte har där att göra"... 13/01 Va? Både boken och filmen är ju riktigt gammla nu. Men du kanske är ung:p går boken trögt så se filmen, är riktigt bra (tyvärr inte läst boken, i för sig inte läst många av Astrids böcker, men filmerna har jag sett). 12/01