Vi behöver din feedback inför lanseringen i slutet av mars.

I slutet av 2015 blev FZ en del av Geeks-familjen där du också hittar Sweclockers, 99Mac och vår podcast Fulkultur. Som du säkert har märkt har det dock inte hänt mycket med sajtens design eller struktur men nu är vi äntligen på sluttampen för det som ska bli nya FZ.

Vi lanserar den nya sajten i slutet av mars och behöver därför din hjälp att hitta eventuella buggar och komma med feedback. Det är därför dags för betatest!

In och skriv kommentarer, starta trådar, mecka runt med inställningar, härja loss helt enkelt. Fyll sedan kommentarsfälten med konstruktiv kritik och/eller frenetiska hurrarop. Det är ovärderligt för oss.

Man kommer inte åt betan längre eller? 25/03 Nu är jag inte den bästa på detta, men tycker att detta är ett mer stilrent alternativ! :) http://imgur.com/Y8wUg2a 14/03 Jag gillar den nya stilen. Men det är något som gör att det känns rörigt. Vet inte riktigt vad det är. Kanske den stora reklamen till höger? Eller som tidigare nämts den översta reklamen? Hur som helst.. det ska bli kul med förändring :) 14/03 Tycker att bakgrunden bör vara grå eller vit, inte kolsvart. Annars är det bra. Tycker inte att det är så bra att allt smälter in i bakgrunden om ni förstår vad jag menar. 14/03 Jag rör mig inom webbutveckling (som säkert många gör här) men jag reagerade direkt på den översta reklambannern; den tar bort fokusen från media-scrollern och gör mig förvirrad var jag ska fokusera på sidan. Helt ärligt får den mig att vilja sätta på... 13/03 Jag gillar den nya designen. Färgschemat påminner lite om gamla Fragzone. Jag hittar inte fliken för "Fräcka fredag" dock! :p 12/03 edit: blev lite fel. 12/03 Vi har gjort lite förändringar, till exempel separation av olika nyheter samt kommentarsrutan. Kika gärna! 12/03 Naturligtvis går designen att ändras i efterhand, då jag förutsätter att man inte har hårdkodat in de grafiska elementen. Dock är det ju just betadesignen, presentationen och strukturen som vi bedömer... En väldesignad helt responsive sajt tar höjd för... 10/03 Personligen tycker jag den är för plottrig. Har aldrig gillat när "länk-rutor" på en hemsida är lika stora som reklamens rutor. Blir bara svårt när det är så mycket grafik intill varandra. Sen har jag lite svårt, även på den nuvarande sidan, att bildern... 10/03
Skicka en rättelse