Väcker hopp.

Dragon Age 4 kan vara på gång! Hoppet väcks av ett studiofoto från röstskådespelaren Alix Wilton Regans, som gjorde rösten för en elven inquisitor i senaste spelet Dragon Age: Inquisition. Hon säger sig jobba med något som handlar om en väldigt arg elf och världar som slits itu.

Back in the studio and breaking worlds apart... she's a very very very angry #Elf.

A post shared by Alix Wilton Regan (@alixwiltonregan) on

Alix Wilton Regan dementerade senare via Twitter att Instagraminlägget hade något med Dragon Age att göra. Vilket oavsett om spelet är på gång eller inte är väntat: trippel-A-titlar från stora utgivare tillkännages vanligtvis inte av av en skådis. Och allt är förstås att betrakta som rykte och spekulation tills det kommer officiella besked (eller tydliga läckor). Men nog väcker det pirr i en och annan fantasyfrälsts mage.

Om Dragon Age 4 är chansen stor att vi får veta mer under EA:s egna evenemang innan E3-mässan om två månader. EA Play, som det heter, går av stapeln i Los Angeles den 10-12 juni. FZ finns på plats.

DA:I hade ju bra ansikten vill jag minnas. 08/04 Första var bra, andra ett skämt som aldrig skulle släppts som man märkte hur lata dom varit i utveckling. Trean var väl helt OK men fortfarande en del problem som inte borde ha funnits. Är skeptiskt till att dom lärt sig något till fyran, bara att se... 08/04 jag gillade DA:I skarpt och hoppas verkligen att det kommer en DA4 08/04 Hmm, tror bäst i att Bioware helt enkelt håller käft och polerar spelet riktigt ordentligt innan de börjar bli tal om den sedvanliga, massiv promotion kampanjen från EA som lovar runt och håller tunt. Efter Andromeda bör de nog faktiskt ta sig en funder... 07/04 Gillade ettan på så många plan. Sen vet jag inte vad som hände, synd på sådan lore som jag tyckte var hyfsad i inledningen. 07/04 @Newklear: Well, du väljer inte ens bakgrund alls till din karaktär, det är set in stone. Tidigare spel från bioware har man kunnat gjort det, ett nobelt försök till att göra det till ett RPG T.ex. Mass Effect 1 och Dragon Age 1 hade det. Du hade mer... 07/04 Nej, att rollspela sig själv hade blivit tråkigt... Det gör man ju hela tiden. Jag kan inte komma på något spel där man inte spelar en specifik karaktär. Kan du inte komma på något bättre än så, så får du nog ge dig haha :D Det har alla de viktiga eleme... 07/04 @Newklear: Du spelar en specifik karaktär, i tredjeperson, du rollspelar inte dig själv, du styr en person som heter Ryder ^^ Och om du tycker att levels är nog för ett RPG så kan man lika gärna sätta sig och spela COD 07/04 Man spelar en roll och ens karaktär utvecklas över tid, vad mer skulle behövas? DnD-mekanik? haha 07/04 @Newklear: RPG elementen i spelet är för få för att klassas som ett RPG, i min ögon iaf. 07/04
Skicka en rättelse