Trots att det populära action-spelet Dying Light släpptes tidigt 2015 är det enligt utvecklarna fortfarande drygt en halv miljon människor som är aktiva varje vecka. Spelets sätt att kombinera zombies, co-op och överlevnad har med andra ord blivit en stor succé.

Det har nyligen ryktats om att Techland - utvecklarna bakom både tidiga Dead Island och Dying Light - jobbar på uppföljaren till den sistnämnda, men än finns det ingen officiell annonsering om det. Vad som dock nyligen bekräftats är att utvecklarna planerar att forsätta stödja Dying Light i ett år framöver, med 10 gratis DLC-paket på gång.

Enligt den officiella Facebook-sidan kommer det första paketet, Content drop #0, att fokusera på nya fiender. Expansionen The Following har redan byggt ut världen och spelmekaniken en hel del, och redan förra veckan släpptes det en ny patch för att fixa några av spelets buggar.

Skulle du vilja se en helt ny uppföljare från Techland eller föredrar du att utvecklarna förlänger sitt stöd för grundspelet?