Ny person klättrar upp på "Jag har världens blekaste hy!"-tronen.

Ray "Stallion83" Cox är inte den Xbox-användare som har högst Gamerscore. Efter elva år på tronen har han petats ner till andra plats, skriver Eurogamer, detta efter att ha gift sig och åkt iväg på en smekmånad som uppenbarligen inte gett särskilt många tillfällen att spela Xbox-spel.

Cox förklarar (inte utan humor) att det är allt sex som orsakat nerpetningen.

Cox ligger (höhö) i nuläget tvåa på listan över högst Gamerscore, med 1 587 219 poäng. Den nya ettan, kanadensaren Stephen "smrnov" Rowe, har i nuläget 1 592 280 i Gamerscore; det skiljer alltså lite drygt 5 000 poäng. Eller ungefär fem normala fullstora spel. Det fixar du på en kväll, Cox!

Jo han må ju få ligga 24/7 om han toppar XBox Live Gamerscore (är inte alls sarkastisk) 06/07 @kaealy: Skämtar du eller, hästtjejer är ju det bästa som finns. Ansvarstagande, mogna, och att ens partner har ett eget intresse är livsviktigt. 06/07 Hellre att kvinnan har andra privata intressen än snapchat, badoo och tinder imho ;) Annars blir det bara en tidsfråga innan hon "inser" att det "alltid finns något bättre där ute". (anti-sociala medier propaganda incoming!) Sådana appar har gjort att... 06/07 Är du ihop med en hästmänniska så är svaret ja, du borde dumpa henne. 06/07 Jag trodde det handlade om någon som jobbade hos Microsoft med Xbox tills jag läste artikeln... 05/07 @Fr0gg0.: Min fru spenderar sanslösa mängder tid på sin häst och trädgård. Ska jag dumpa henne tycker du? Eller kan vi kanske som vuxna människor själva hitta balansen mellan egentid och socialt samliv? 05/07 Öh, är han gift? De har alltså varit tillsammans ett tag. Hon kan inte ha det roligt om dagarna. Att hon ens orkar slösa tiden på honom. 05/07 @Kerrai: Jag ber om ursäkt att jag uttryckt mig slarvigt och borde utvecklat mer vad jag menade. Nu gjorde jag ett (kanske felaktigt) antagande lite cyniskt att han valde spelen framför familjen. 05/07 @grollo_92: varför är det tragiskt då han hittat mer tid för spel, samtidigt som han jobbar och har familj? Se inte ner på folk för de lever livet annorlunda mot dig. 05/07 @Araxnoid: Bästa jag läst på länge, tänk om fler kunde tänka så! :D 05/07
Skicka en rättelse