Billigare på Xbox One.

Ark: Survival Evolved har prishöjts kraftigt på Steam inför den skarpa releaasen den 8 augusti. Spelet har varit tillgängligt som early access i två år, med en prislapp på 30 dollar, men nu meddelar utvecklarna att priset justerats för att ligga i fas med vad retail-spel kostar. Och tydligen är retail-spel dyra – 70 euro är det nya priset.

För dessa 70 dollar får du grundspelet och multiplayer-tillägget Survival of the Fittest. Märkligt nog kostar spelet 60 dollar i Nordamerika, enligt PC Gamer, vilket gör att vi i Europa får betala i runda slängar 100 kronor mer.

Microsoft tar 599 kronor för Xbox One-versionen i Xbox Store, medan Sony vill ha 729 kronor för PS4-versionen i Playstation Store.

Jo, såg det efter någon timme tror jag. Verkligen inte värt priset. 11/07 Inte nu längre, nu kostar det 69.9 euro där >_< 11/07 Klart värt, spelat ca 620 timmar i dagsläget. Bra mycket mer än jag lagt på t.ex Overwatch som kostade en hundring mindre vid release. 09/07 Köpte det för typ 12€ och har spelat typ 6 timmar, inte värt pengarna för min del trots så lite. Dåligt optimerat. :( 06/07 Håller med. När man kan få kvalitetsspel som Witcher 3, för 449 kr vid release och inte tala om att jag fick tag på Tekken 7 för 329 kr på elgiganten (kostar 50 Euro på steam btw). Att ARK-utvecklarna har mage att ta 70 Euro för det här fula, buggiga... 06/07 Skönt att jag skaffade det på en humble monthly. 12$ och fick massa annat godis på köpet. (avslutade prenumerationen direkt efter) Kanske får testa det när det släpps. Blev mest förbannad på dem när de släppte ett dlc innan spelet va färdigt. 06/07 körde det häromdan på ps4 :an dock, alla cactusarna var blåa. buggit. 06/07 Är det här ett jävla skämt? 70 euro för det här skitspelet? Och då ingår inte ens Scorched Earth. Så 90 euro för den som vill ha den totala buggupplevelsen :up: 06/07 ARK-paketet som artikeln handlar om, är typ som Deluxe Edition, då ett expansionspaket medföljer för det satta priset. Är väl en självklarhet att jag då jämför med andra Deluxe Edition-paket, eller hur? Jag går alltid efter vad den huvudkällan säger.... 06/07 @eld: kemikalier vette tusan, knarket är bär som man krossat i mortel.. fan, känns som jag bröt mot reglerna där, fast det stämmer iaf 06/07
Skicka en rättelse