Regissören bakom District 9 pumpar upp hypen inför Biowares storspel.

Uppdatering: Som utlovat har Neill Blomkamps Anthem-kortfilm, som äger rum "årtionden innan" spelet, nu fått premiär. Den knappt fyra minuter långa filmen ser du ovan.

Originalnyhet: På fredag släpps Anthem, om du lyckas få en rad i deras releasebingo, och för att skruva upp hypen ett par snäpp till kommer en Neill Blomkamp-regisserad kortfilm imorgon. Redan nu kan vi se en kort teaser och stämningen verkar sitta som en smäck.

Blomkamp har genom sitt Oat Studios doppat tårna i spelbranschen det senaste året, bland annat genom att regissera Adam, Unitys kortfilmer som ska demonstrera kraften i deras spelmotor. Han har också släppt små scifi-rullar och krängt tillhörande vfx-stuff på Steam.

Samma här. Starcraft 1 med brood war, var mörk och skrämmande. Zergsinvasionen var helt omöjliga att stoppa. Har spenderat många timmar med att bara titta på mellansekvenserna. Tyvärr blev Sc 2 en fredagsmysrulle. Tänk va bra det spelet hade blivit om... 17/02 Självklart spelar nostalgi in men första StarCrafts video är helt fantastisk.. När dom samlar skrot i rymden och ett annat skepp kommer.. älskar det. Så jämför den med "det här"... usch. StarCraft ville jag spela... Anthem.. nope. 16/02 Jag vill inte vara negativ eller så men det här var riktigt tråkigt - orkade knappt ta mig igenom till slutet och så här efteråt ångrar jag mig. 15/02 Den trailern gjorde mig än mer övertygad om att helt ignorera Anthem. Ser ut som en typisk actionfilm, som man efter några sekunder aldrig vill se. Förstår om det lyckas med att locka de yngre generationerna. Påminner en del Transformers. 15/02 Really? Tror du förskönar lite hur bra dom faktiskt var med ren nostalgi... https://youtu.be/5VsdKesdaKs 15/02 Det var ingen kortfilm, men det var en cool trailer. Blir rätt nyfiken på storyn i anthem nu 15/02 Haha, gisses... Hög cringefaktor och märklig klippning för att vara kortfilmsmålet till trailern vi fick se tidigare. Om man inte ens här fick en försmak på den story som förväntas finnas i ett spel från Bioware, då finns det nog inte mycket till story... 15/02 Kortfilm? Känns som en trailer... Osammanhängande och snabba klipp. Sämsta kortfilmen jag sett. 14/02 När släpps serien på Netflix? Jag vill se hela säsongen nu! 14/02 -Ok grabbar, hur marknadsför vi vår free to play battle royale klon med lootboxar efter att ha blivit uppköpta av EA, utan att bli lynchade i alla spelforum överallt fram till launch? -... -... -...FOR THE LOVE OF GOD DON'T TELL ANYONE! Släpp det och... 14/02
Skicka en rättelse