Spana in release-trailen, full av fagra gudar, slemma varelser och bedårande vyer.

Expansionerna till Assassin's Creed Odyssey är indelade i så kallade "story arcs", där varje arc är en trilogi. Den första trilogin, Legacy of the First Blade är avklarad – snart inleds nästa berättelse som behandlar Atlantis öde.

Första avsnittet i expansionen, Fields of Elysium, dimper ner 23 april, medan de följande två delarna ska släppas någon gång senare i år.

Fields of Elysium utspelas efter händelserna i huvudspelet. Du måste vara minst level 28 och ha klarat av huvudstoryn och uppdragen Between Two Worlds, Heir of Memories och Lost Tales of Greece, om du vill föra över din karaktär till Atlantis-dlc:t.

Tack för ett utförligt svar! Jag tror jag avvaktar lite då. /m igår 20:27 @WildThing: Det finns en hel del mytologiska varelser att upptäcka i världen, det är ju trots allt det antika Grekland spelet utspelar sig i, där gudarna tog mänsklig form i tid och otid och ställde till allmän oreda. Men stora delar av spelet är basera... 19/04 @m1cke: Kostar det 25€ för bara ett dlc så är det dyrt som fan, men är det priset för ett säsongs-pass så är det värt pengarna enligt mig i alla fall. Själv köpte någon slags super edition, där jag fick med alla små dlc's, ett seasonpass givetvis och... 19/04 Jag gillade grundspelet och har lite mer än 100 timmar spelade. Hur är Legacy of the First Blade? Är det värt € 25? 18/04 Lirar inte spelen, men måste säga att trailern var riktigt fet faktiskt. 17/04 Bra spel som fasiken. Inte spelat färdigt än men kan rekommendera för de som tvekar. 17/04 Ett spel jag inte ångrar att jag köpte som "gold" när det släpptes. Känns som old school dlc´s. Ger något nytt, mer att utforska, mer att göra. Inte bara en bana hit elle dit. Eller ett skin som vanliga pengar inte kan köpa. Tumme upp för min del. :up: 17/04 Borde inte namnet, "The Fate of Atlantis", vara upphovsrättsskyddat av gamla Lucasarts (numera Disney) finfina peka&klicka spel -Indiana Jones and The Fate of Atlantis? Ser fram mot att spela det i vilket fall, första delen av dlc paketet gav mersmak. 17/04 Yup, blev ganska förvånad när jag bara var ute och utforskade xD 17/04 Det är inte överdrivet mytologiskt. Man slåss mot mytologiska bestar och varelser i en del uppdrag i grundspelet. Dessa fighter är bra gjorda men det är inte så att du stöter på dem i vanliga världen utan det krävs en hel del jobb innan. Iallafall inte... 17/04
Skicka en rättelse