Elva dagar har passerat sedan releasen. Vilket blir ditt betyg till Borderlands 3?

Tre av fem FZ-loggor delade Gurra ut till Borderlands 3 när han konstaterade att spelet "lyckas med de viktiga bitarna – skjutandet, vapnen, rollspelselementen, flerspelarläget – men missar målet när det gäller mycket annat". Platta uppdrag var en skuffelse bland annat, och även om Opencritic-snittet är högt (81) är det nästan tio pinnhål lägre än i Borderlands 2-fallet.

Med detta sagt, Gearbox trea har varit ute i elva dagar och många av er har nog hunnit tillbringa tiotals timmar på Pandora (...och vidare!). Nu är det din tur att sätta betyg och avkunna dom.

Så här funkar FZ:s betyg.

Skicka en rättelse
@dareaper Du kör inte DX12 hoppas jag? 27/09 81 gratis rustning dlc, 82 gratis häst dlc 27/09 Okej 👌 hur ska det vara för att vara 81 då och 82? 27/09 Olika från spel till spel men det ska ju vara ett spel jag tyckt varit kul att spela från början till slut. Underhållande och med bra känsla.. 27/09 Vad har du för stuff i din dator låda?? 26/09 Jag gillar verkligen BL3, det måste jag säga. Måste även tillägga att jag inte har gigantiska krav när det kommer till spel som BL3. Loot, co-op och väldigt många vapen.. Det funkar! Folk skriver dock om kass humor, sisådär story och monotona quests men... 25/09 av nyfikenhet.. vad krävs för att ett spel ska få 80 av dej?? menar inte att du skall skriva en recension av borderlands 3, utan bara allmänt vad du har för krav på att hamna på 80 25/09 Tack! Ja det är första, passar på att spela lite på kvällen efter att han har somnat. Tycker det är skönt att man kan starta upp och spela ett uppdrag eller två och lätt stänga av. Något svårare i andra spel, fungerar inte riktigt med småbarn :) 25/09 När jag skrev det här inlägget så hade spelet ett genomsnittsbetyg i omröstningen på 3.514. Ungefär som Gurras betyg alltså. 25/09 3/5 Allt som finns i tvåan har blivit bättre... Men sen tar det slut liksom. Tycker humorn var bättre i tvåan jämfört i trean där den ligger lite i bakgrunden och är i idle-läge. Alla uppdragen är exakt likadana. Gå till punkt A och döda allt, fortsätt... 25/09