The Rise of Skywalker gör resten av familjen sällskap lagom till filmens premiär.

Det tog ett tag och kostade både EA och Dice en spektakulärt trasslig release, men Star Wars Battlefront II har hittat till en bra plats. Det verkar åtminstone vara den generella uppfattningen bland de som fortfarande spelar, både här på sajten och borta på Reddit.

I veckan har den avslutande delen i Skywalkersagan premiär på bio, vilket också innebär att Dice bjuder på Rise of Skywalker-material till alla som äger grundspelet. I den polygontäta trailern ovan visas de nya karaktärerna och miljöerna upp, tacksamt ackompanjerat av John Williams.

Tillägget är gratis, men vill man genväga sig fram till diverse kosmetiska belöningar flaggar Dice för att det nu finns en jubileumsutgåva av spelet att köpa. (Eller uppgradera till, för den som redan äger grundutgåvan.)

Jubileumsutgåvan och uppgraderingen kostar 40 respektive 25 dollar i butik och finns tillgängliga på PC, Xbox One och Playstation 4.

Skicka en rättelse
Är aldrig den som säger till folk att ta avbetalningar, men om jag var du i detta fall hade jag bara tagit ett nätagg på tex webhallen med avbetalning och betala allt sen vid lön :) 19/12 FAN. Precis när mitt jäkla nätagg valt att dö. Har lagt en hel del tid på detta senaste månaden eller två. Riktigt kul. Inget är perfekt, men jag har fan sköj. Suger hårt att inte kunna köra på hela julhelgen :( Men det kommer väl en ny lön lagom till... 18/12 Jag och en kompis började spela igen och jag måste säga att det känns riktigt bra! Jag hoppas dem fortsätter leverera content patcher i framtiden, de vore kul och se The Mandalorian som hero! 18/12 Åååååh vilka rysningar!! Kommer lätt börja spela det igen nu efter filmen :) 18/12 Älskar spelet. Har spelat sedan start och det blir bara bättre och bättre. Kul att det får bra uppmärksamhet nu. Dice förtjänar det. Kul om fler spelar. 18/12 Tack detsamma! :) 17/12 :) Med zombies mena jag ”att göra som alla andra och inte tänka själv”, ett beteende du beskriver själv i din kommentar. Jag kanske är lite bättre och lite finare än många andra men överlägsen, Det vara att ta i haha ;) God Jul och Gott Nytt År! 17/12 Okej. För att förtydliga saker och ting; det låter som vi båda delar smak när det kommer till just vad vi gillar att spela. Det som fick mig att reagera var ditt ordval när du sa "zombies som er" vilket gav mig intrycket att du anser att din åsikt och... 17/12 :D 17/12 Inga Star wars fans iallafall ;) 17/12