Fallout tenderar att fokusera helt på USA, och det vill en grupp moddare råda bot på. Under gårdagen visade de nämligen upp den första riktiga trailern för ett väldigt ambitiöst projekt vid namn Fallout: London, som ska bli en modd till Fallout 4 i DLC-storlek.

Precis som namnet antyder äger det rum i den brittiska huvudstaden, och inkluderar sevärdheter som Tower Bridge och Buckingham Palace. Det rör sig givetvis inte om ett London i naturlig storlek, utan moddskaparna säger att staden är ungefär lika stor som Commonwealth i vanilla Fallout 4. Eftersom det utspelar sig på andra sidan havet kommer vi inte att få se några klassiska fraktioner, utan istället finns det sju nya som konkurrerar om inflytande och territorium.

Men det är inte bara en spelvärld med några fraktioner som vankas, utan en komplett handling med nya vapen, varelser och framförallt uppdrag. Fokusen på skjutvapen kommer att vara mindre, och i vissa fall kommer man att helt behöva förlita sig på närstridsvapen. De skjutvapen som finns kommer dessutom att handla om hemmasnickrade varianter i större utsträckning.

De planerar att enbart släppa det till PC, men eftersom projektet sker på utvecklarnas fritid har de inget släppdatum att dela med sig av. Mer info finns på den officiella webbplatsen.