Grand Theft Auto 6 har inte utannonserats av Rockstar än, även om det finns gott om rykten angående det. Men något som får anses ha lite mer substans än diverse rykten är intervjun som rapartisten Snoop Dogg gjort för tidskriften Rolling Stones podcast. Podden ska inte komma ut i sin helhet förrän 3 november, men i ett utdrag på webbplatsen får vi reda på att Dr. Dre ska vara mitt uppe i produktionen av musik som ska vara med i ett GTA-spel.

Jag vet att han är i studion. Jag vet att han gör jävligt bra musik. Och en del av hans musik är kopplad till GTA-spelet som ska komma ut. Så jag tror att det är så hans musik kommer att släppas, via GTA-spelet.

Snoop ska dessutom ha bidragit till en del av musiken själv. Rolling Stones har kontaktat Rockstar för att be om en kommentar, men de ville inte säga något. Utöver seriens nästa del är det enda kommande GTA-spelet remaster-trilogin. Den släpps om två veckor, så det vore osannolikt att man jobbar på musik till den fortfarande.

Nästa del i Rockstars hyllade serie sägs komma att utspela sig åtminstone delvis i Vice City, och det ryktas även att det kan få något mindre omfattning på grund av förbättrade arbetsförhållanden hos utvecklaren. Allt är dock endast rykten i det här skedet, och vi får snällt vänta tills Rockstar behagar utannonsera det.