Ibland är det inte bara spel som läcker i spelvärlden, utan även kläder. Någon ansvarig för klädmärket Uniqlos vietnamesiska webbplats var tydligen lite för ivrig i dagarna och råkade publicera en sida för en klädkollektion de tagit fram i samarbete med Square Enix.

Kollektionen är en del av firandet av Final Fantasy-seriens 35-årsjubileum. Den inkluderar totalt 16 olika T-shirts – en för varje spel i den huvudsakliga serien (alltså inga spinoffs, som Tactics eller Crystal Chronicles). Webbplatsen för kollektionen har nu försvunnit, men Kakuchopurei var snabba nog att knipa alla bilder och samla dem här.

Det är alltså ett spel per tröja som gäller, men utöver det följer motiven ingen egentlig röd tråd. Final Fantasy VII-tröjan är till exempel ett kollage av minnesvärda bilder från spelet, medan Final Fantasy III-tröjan radar upp alla olika karaktärsklasser och Final Fantasy XI-tröjan föreställer skuggkaraktärer av spelets olika raser framför romerska siffror.

När dessa tröjor kommer att avtäckas och börjar säljas officiellt vet vi inte, men serien fyller 35 år den 18 december. Nedan är ett axplock av tröjorna.