Ny månad, nya spel som vankas på Playstation Plus på alla abonnemangsnivåer. Det rör sig om tre spel, och de blir tillgängliga från och med den 7 november, medan förra månadens spel försvinner den 6 november.

Först ut är Mafia II: Definitive Edition, som är den remastrade versionen av originalspelet. I rollen som Vito Scaletta klättrar man i rankerna hos Empire Bays maffia tillsammans med vapendragaren Joe. Det blir eldstrider, biljakter och gott om klassiska maffiafloskler.

Vill man istället lira online så erbjuds även Dragon Ball: The Breakers, som är ett assymetriskt multiplayer-spel där en spelare axlar rollen som en Dragon Ball-onding, medan sju andra agerar vanliga invånare som måste överleva och (förslagsvis) samarbeta.

Även det tredje spelet, Aliens Fireteam Elite, erbjuder samarbetsmöjlighter med andra spelare, men det går även att spela solo med datorstyrda följeslagare. I spelet far man till LV-895, som oundvikligen inhyser en hel del xenomorfer som måste matas med bly. Det finns sex klasser att spela som och utveckla, såväl som en rad olika vapen.