Uppdatering (15:10): Uppdateringen är klar och spelet igång igen, meddelar spelets X-konto.

Ursprunglig nyhet: Trots att Suicide Squad: Kill the Justice League är "släppt" (en tidig version är tillgänglig sedan midnatt svensk tid) finns ännu inga recensioner. Orsak? Ingen har fått recensionskod på förhand.

FZ fick recensionskod nu på eftermiddagen, så vårt omdöme läser du sannolikt sent denna vecka eller tidigt nästa. Stream kan komma inom kort – håll ögonen på siten.

Spelet har haft en synnerligen stökig start. Kort efter den tidiga releasen i går togs servrarna ner. En bugg gjorde att storyn angavs som avklarad när spelarna loggade in. Några timmar senare skrev spelets X-konto att en lösning skulle testas, men man har ännu inte sagt hur det gick.

Men eftersom folk har streamat när de spelar så är spelet uppenbarligen igång. Meeen... nyss kom en ny X-uppdatering som säger att det kommer tas ner för underhåll klockan 12.30 i dag svensk tid. Alltså för cirka 20 minuter sedan. Det framgår inte hur lång denna paus blir.

Suicide Squad har officiell premiär först den 2 februari. Den version som spelas nu (ibland i alla fall) är en Digital Deluxe-utgåva som ger tillgång till spelet 72 timmar tidigare.

En skakig release får man säga, och förtroendet blir inte bättre av att ingen fått recensera än. Så håll tummarna för att oron är obefogad.