I en Gametrailers-video visar utvecklarna #Cryptic Studios upp mera från sitt kommande onlinerollspel #Star Trek Online. Det är frågan om ett pc-exklusivt äventyr med rymdskepp, rymdgubbar och massor av rymd, rymd och åter rymd.

I filmen nedan går utvecklarna igenom spelets bakgrundshistoria, tidslinjen och hur spelet passar in i resten av det massiva Star Trek-universumet. Några mysiga rymdbataljer bjuds vi såklart också på, så vad väntar du på?

[video=3931]

Grafikmässigt så ser det ut som Star Wars Galaxies och det är ju lastgammalt. 20/10 Fan vad ni ungdomar är bortskämda ex. Far Cry 2 - Skitsnyggt - Urusel spelkänsla = Dåligt spel. Vad jag försöker ha sagt är 1. Spelet är inte klart än så det är lite tidigt att sätta yxan i benet. 2. Snygga spel är inte bra spel 3. Star Trek är en bevis... 19/10 jag har en skitbra idé, låt oss döma bort spelet efter att ha sett lite PRE-BETA skit. väldigt intelligent. 19/10 Ser inget vidare ut alls. Hoppas det förändras med tiden. 19/10 Wow ser inte plastigt ut? jämfört med vaddå? Lego star wars eller? Jisses...Kollade du ens på filmen? Hursomhelst, skitkul med ett nytt startrek spel för fansen. Viktigt att bolag fortsätter att göra nya MMO´s hjälper andra att sträva efter förbättring.... 19/10 Tycker det ser bra ut. Det är ljusår bättre än WOWs bebis-grafik iaf. 19/10 So... everybody kills everyone. Fair enough. 19/10 Vilka GFX-fanboys... fast det är inget för mig delet idag är att alla vill göra ett nytt WoW fast då kanske de skulle börja på Blizzard i stället då de har hela Hypen med tidigare spel i ryggen. (Deras floppade titlar har ju dragits in innan de släppts... 19/10 Mjo som Fenix säger, Pre-Beta, se bara t.ex vilket jävla lyft Starcraft 2 har fått sen dom annonsera ut det och gav ut Screenshots. Angående att gå i sina skepp kommer släppas som patch efter släppet, då dom inte har tid att koncentrera sig på det nu.... 18/10 Very funny Scotty! Now beam down my clothes! 18/10
Skicka en rättelse