En ny video ifrån kommande #The Witcher 2: Assassins of Kings har läckt ut på den stora vida webben. Videon verkar ha filmats under ett presentationsmöte där en herre (på ryska) förklarar vad som sker under spelpresentationens gång. I videon kan vi se Geralt smyga omkring i ett mindre bysamhälle. Sen går han ner till havet för att doppa tårna, men får istället slåss med ett enormt jävla sjömonster. Sicken otur, men underhållande för oss.

The Witcher 2: Assassins of Kings blir ett multiformatsspel med ett ännu okänt släppdatum. Enligt utvecklarna själva, #CD Project, är det fortfarande mycket som återstår innan spelet är redo att skeppas ut i butik.

The Witcher är mitt favorit spel så har enorma förväntningar på detta. Men får väll se om det är mitt favorit spel efter jag spelat dragon age. Hitils så har inga av rollspelen jag spelat varit bättre än the Witcher , hm eller kanske kotor. 23/11 Jag gillade verkligen the Witcher, men om det nu ska komma en tvåa så får nog utvecklarna se till att anstränga sig lite mer. Buggigare spel får man leta efter, och laddningstiderna var ju bara skrattretande. På tal om skrattretande så kommer vi här ock... 21/11 Vart inte speciellt imponerad själv, men det blir säkert bra. 19/11 Schmums, har stora förhoppningar på detta. Ettan satte inte ribban lågt så att säga. 19/11 Ser stämningsfullt ut. Klarade aldrig första pga en bugg som gjorde att spelet hakade upp sig i en dialog. Tror jag var ganska nära slutet =( 19/11 För mig personligen är det inga problem att göra en jämförelse mellan två så pass lika spel som The Witcher och Dragon Age, men smaken är ju olika. Jag menade heller inte att Dragon Age är ett dåligt spel på något sätt, även om jag kanske är lite besvik... 19/11 Fnissade lite när jag läste det. ;) 19/11 Mumma! 19/11 För övrigt kan jag berätta(kan ryska så jag vet) att snubben inte berättade något vidare intressant. Han babblade mest om hur alla designers och programmerare hade slitit för att bygga upp världen.... typ. Animationer kommer att förbättras och man komme... 19/11 haha, fan vad full den där ryssen verkade vara:D 19/11
Skicka en rättelse