Hej, och välkommen till en delvis helt ny sajt! Efter fyra år, tre månader och fjorton dagar har det FZ du lärt dig känna, det vi brukar kalla generation fem, gjort sitt. Med nylanseringen vill vi göra FZ mer lättanvänd, mer funktionell och mer ögonvänlig. Vi vill att du ska fortsätta trivas hos oss och enklare hitta bland alla recensioner, bland de cirka 12 500 spelen i databasen och i allas vårt forum. Vi tror och hoppas att du kommer gilla det nya FZ.

I detta nu klär vi FZ i helt ny kostym. Det kommer ta ett par timmar innan allting flyttats över och konverterats (exempelvis kommentarerna), och under tiden kan det hända att du stöter på en eller annan bugg. Vissa av dem försvinner med tiden, annat kan vi behöva slussa över till våra kodare. Springer du på något bekymmer tar vi tacksamt emot din buggrapport, gärna via Kontakta oss-formuläret (bocka i alternativet "Buggrapport").

Välkommen till FZ, landets äldsta och modernaste spelsajt!

//Redaktionen

Alltså.. Vad fan har ni gjort? Det går sååå långsamt. Man tror att man har laddat sidan och börjar scrolla, så kommer skiten på att det behövs mer reklam, så skickas man upp igen, och mer reklam, upp igen. Sitter ändå inte på någon dålig lina, så jag... 08/10 Såååååååå långsam. Dessutom så är det fortfarande den gamla layouten på vissa ställen. t.ex. när man ska skriva en kommentar. 25/08 Äsch. Den gamla var mycket bättre på alla sätt o vis och dessutom snyggare. 25/08 Måste säga att det försvann en stor bit av "överblicken" på siten. Visst det kanske var dags att byta ut utseendet men jag måste säga att jag vill ha en sådan där "nyheter" lista med och inte bara 7 topp nyheter? Back to the RSS it is! :p 25/08 jadu, vad är bättre, att sidan är seg så man tvingas slå på adblock, att reklamen stör hela sidan? på tok för stora nyhetskommentarer, allt känns bara inte riktigt genomtänkt mot den förra.. 23/08 Usch.... inte bra alls... 23/08 När ska hela sidan bli omgjord, så att säga? 22/08 Klart bättre, bra jobbat pågar! 21/08 Nej, nej, nej! Varför har man tagit bort vänsterspalten? Inte för att djävlas hoppas jag? Tillbaka med den tack! Som det nu är saknar man samma fina överblick som den förra versionen hade. Nu är det ju löjligt svårt att hitta rätt utan en massa onödigt... 21/08 Typiskt ett jobb av någon som tänkte att det skulle bli jättebra med massa facebook, twitter funktioner etc men som hade noll koll på den stora bilden så det blev bara potatismos av allting. Hade jag fått bestämma hade jag tagit tillbaks den gamla direk... 21/08
Skicka en rättelse