#Visceral Games meddelar att spelhuset har en ny titel baserad på Jack Uppskäraren på väg, enligt Los Angeles Times. Herr Jack var, för er arma historielösa, en (eller flera) seriemördare som härjade i London under 1800-talets slut. Offren var prostituerade kvinnor som slaktades på ett ytterst bestialiskt vis, och eftersom någon ansvarig aldrig hittades har myten om Jack Uppskärarens framfart levt vidare och skrämt människor i över 100 år. Synd att de inte kunde skylla på våldsamma tv-spel för sisådär 120 år sedan.

Ett tacksamt (och fräscht!) ämne att göra spel på, alltså. Utöver ett Jack the Ripper-spel jobbar Visceral Games också på en hittills outannonserad titel, samt givetvis #Dante's Inferno.

Var det någon som pratade om att "rapea" historien om Ripper? [http://www.eurogamer.net/articles/eas-jack-the-ripper-will-be-a-hero] Så de tar en av tidernas mest berömda seriemördare, gör snubben till en hjälte och skriver om allt till ett hacknslash-s... 07/10 EAs lite mörkare period på entré? Dantes inferno Jack the ripper next. 07/10 Jo, det var det jag menade med att det skulle bli tvugna att ändra upplägget :) . Att spela som detektiv vore ju väldigt intressant om det gjordes korrekt. Tror dock inte att Visceral Games är den sortens utvecklare som skulle vilja göra äventyr/pussel... 07/10 jack the reaper. honom har man ju läst om. ingen jag skulle vilja träffa en mörk natt :P 07/10 EA är väl redan kände för att mörda spel serier, eller vänta.. jaha nu förstår jag vad jag nyheten handlar om. jaja. 07/10 Äntligen en EA-titel som lyfter mina ögonbryn :D Hoppas det blir lite Hitman å Thief som det föreslagits 07/10 Slash: Då får du ta å köpa ett Wii för Madworld är sjukt ball! Där slaktar man härs om tvärs! 07/10 Heh, släpp spelet till Wii och gör ett Trauma Center with a twist, styckmörda med wii-mote kan nog vara det slutgiltiga steget för mig att gå över till Nintendos konsol! 07/10 Hoppas verkligen att man får spela som Jack the Ripper och få lite smygande och lönnmördande och inte nån himla polis som ska jaga honom. Vore riktigt mysigt att få smyga runt på 1800-talets London en regning kväll så jag hoppas de lyckas bra med detta... 07/10 "Ett tacksamt (och fräscht!) ämne att göra spel på, alltså." http://www.fz.se/spel/sherlock-holmes-vs-jack-the-ripper/pc Va? 07/10
Skicka en rättelse