I det höga gräset som kan benämnas BlizzCon kan det hända att en godbit eller två slank igenom. Bland annat att #DICE:s Community Manager zh1nt0 på #Electronic Arts officiella forum röjt en del detaljer kring nästa större #Battlefield: Bad Company 2-uppdatering till PC/Windows-användare. Mest intressant torde ändå vara att träffboxarna från #Medal of Honor tar plats, vilket ska innebära att vapnen får bättre träffsäkerhet - ja, förutom kniven då.

Klicka för mer information

- One of the Insignia’s requiring an unobtainable Bronze star for the tracer dart – requirement removed.
- Hit registration changes brought over from MOH to BC2; several bugfixes, the clientserver send rates have been increased, some of the hitboxes themselves have been changed. This will increase the accuracy of guns, but will not make much of a difference to the knife.
- Removed the blue box behind the chat window.
- The 2-second immunity when spawning/being revived can will now be immediately remove either by firing, zooming, or any movement (move, crouch, jump). Merely looking around will not remove the invulnerability. In essence: If a person moves, he is never invulnerable.
- 3D vision fixed.

Detta är bara en del av uppdateringarna som är att vänta, men det är vad den gode herren kunde med att tillkännage vid tillfället. Vad tror du om dessa förändringar?

Asnice uppdatering. Blir till att börja spela spelet igen. 29/10 Hoppas de har fixat grafikbuggen jag får när banorna laddas och allt är svart förutom alla ikoner. 27/10 Härligt! Har börjat lira spelet igen. Skit kul när man lirar med polarna 26/10 Hoppas krasch o inzoomnings buggen fixas så är jag nöjd 26/10 Men nu var det ju inte riktigt det han menade. Vi kan väl alla hålla med om att "hit-detection" är extremt dålig, men gör vapnen för guds skull inte mer pricksäkra som dom är i cod. BC2 känns redan som ett spray-spel ala cod.:down: 26/10 Gott att Bc2 uppdateras, jag föredrar BC2 framför MoH då jag dels får bsod om de inte fixat detta pga Nvidia gfx av MoH. Sen var banorna inte i min smak direkt. Hoppas att hitboxen i BC2 nu blir bättre och ser fram emot BC2V. 26/10 Har märkt av det där med hagelgevären några gånger men annars så har jag inget problem med hitboxen som den är. Tycker det är kul med utmaningen :). 26/10 Nej, självklart ska inte varje skott träffa, men de som borde träffa ska träffa också. Som det är nu registreras ju typ var 10:e träff som en träff. Fast å andra sidan har alla Battlefield-spel varje lika dåliga. Ett spel för dåliga spelare som behöver... 26/10 Personligen föredrar jag BC2 före MoH. Det roliga med BC2 är ju att det tar lite längre tid att "lära" sig att lyckas ta någon. MoH visade sig vara lite för lätt... 26/10 Och var står det att dom kommer att ändra rekylen? Tänk för fan efter innan ni postar skit. Hoppas att hitboxarna verkligen funkar nu när dom patchar det. Har hänt att jag skjuter hs med hagel på 1 meters avstånd och det sprutar blod men jag inte fått... 26/10
Skicka en rättelse