#Quake 3 i en gratis webbförpackning låter som tårtkalas för en gammal deathmatchare men samtidigt varnar [[John Carmack]] för att veteraner kan bli besvikna. #id Software vill framförallt fånga in den stora massan i sin adrenalinpumpande fragfest, vilket inte är så konstigt eftersom allt ska finansieras av annonser. Kodgurun tror också att Quakes enkla principer är en bra motpol mot dagens allt mer avancerade spel.

För att ge nya spelare en chans har de även utvecklat ett system för att para ihop dig med lämpligt motstånd, som nybörjare är det ofta tröstlöst att spela online mot de som har år av erfarenhet säger Carmack. Det största lockbetet för redan etablerade spelare blir därför att mäta sina färdigheter i en global rankinglista.

finns inte quake 5 ???eller har de inte råd att göra en ny version så de måste ta till dessa jäkla annonser :\ 09/06 Länken är nu trasig eller så har dom tagit bort intervjun, kan inte hitta den. :( 07/06 Inget nytt q3 ? Nej men ett nytt arena spel ja. 06/06 Du har missat poängen med ett disskussionsforum... "lilla vän". Captain Obvious. 04/06 Nej det är sant, dom tar grunden för vad Q3 var för 8 år sedan och bortser från att det har utvecklas under åren. QuakeWorld Live behövs inte heller. Det är redan så pass bra det kan bli. 04/06 Absolut, men nätkod hör till sånt som brukar putsas upp under betor. Jag är helt med på det du säger om att den säkert är dåligt optimerad mot för OSP/etc. men som sagt, det är inte fulla spelet. Jag tyckte att ditt första inlägg heldissade det direkt... 04/06 Men sluta fantisera och trolla, snälla lilla vän? Tappat kakan och trampat sönder den eftersom du bara sitter och spyr galla över det här? Tycker du inte det verkar skoj, sitt då ner och är töJJJst!!!!!!!!! edit: förtydligande, eftersom 2 personer av... 04/06 Betyder inte att man inte kan säga att den är sämst, vilket den tydligen är, även om det är en beta. Likväl så har de haft x antal år på sig med Quake 3, men det hände ju inte speciellt mycket där. I varje fall, vanligtvis brukar det vara moddarna som... 04/06 Min poäng är givetvis att varken nätkoden eller motorn knappast är färdigoptimerat ännu. Hade aldrig trott att de bara skulle "ta" en massa fixar från moddar heller, men de får förstås gärna arbeta mot att implementera likvärdiga+ förbättringar. Det jag... 04/06 Och din poäng är? CPMA och OSP har länge haft alla funktioner, förbättrad nätkod och prestanda som spelarna vill ha. id borde tagit del av allt detta och implementerat det direkt precis när de börja bygga på Quake Live. Värdelöst att uppfinna hjulet ige... 04/06
Skicka en rättelse