Enligt #Konami-chefen Shinji Hirano är företaget mycket nöjda med #Castlevania: Lords of Shadows försäljning, trots att titeln missade oktober månads topp 10-lista i USA.

- Castlevania har verkligen återuppfunnit sig självt med dess flytt till nästagenerations-plattformarna och vi är extremt nöjda med den positiva responsen vi sett gentemot Castlevania: Lords of Shadow globalt, framförallt tack vare de dedikerade fans som stött serien under så lång tid, säger Hirano.

- Den otroliga försäljningen på så kort tid är ett gott bevis på det arbete och den dedikation som lades ner i detta projekt, och vi är väldigt tacksamma över att ha blivit partners med sådana begåvningar [Mercury Steam] i återfödelsen av en av Konamis mest framgångsrika serier.

FZ-recensionen av Castlevania: Lords of Shadow hittar du här. Vi gillade.

Just ja, en uppföljare är så gott som på väg redan.

#3 Slottet var ju med samt en miljon Castlevania-referenser. Ja, det här spelet var verkligen en positiv överraskning. Rebooten är fantastisk även om jag hade lite andra förväntningar, men när orginal-serien redan har 30 spel så var det verkligen på tid... 24/11 håller med helt klart underskattat ;) tyckte det var bra mycket bättre än GOW längtar redan efter 2:an 24/11 Tillsammans med Red dead redemption är Castlevania det bästa spelet jag har köpt i år. 24/11 Bästa God of War-klonen jag spelat! Bättre än God of War själv om ni frågar mig (har inte spelat 3:an än). Härligt gameplay, och design och storytelling var verkligen på topp hela resan igenom Ser verkligen fram emot uppföljaren! 24/11 Blev nyss klar med kapitel 5, går sakta men säkert frammåt, underbart spel verkligen, äntligen ett Castlevania 3d som är bra! Bra jobbat Konami+MercurySteam 23/11 lite mer Dracula bah så är det 11/10 =D istället för 10/10 atm =D 23/11 Tycker dock att de e synd att hela den gamla castlevania historiken är så gott som bortblåst... Saknade Dracula o slottet... Annars var det ett bra spel. Kunde ha byggts på en helt ny story. 23/11 Spelet är lätt en stark GOTY kandidat enöigt mig älskar bossfighterna,längden allt är sjukt bra. Det finns bara små få brister som inte ens är värda att ta upp. 23/11 Bra att de är nöjd! men tycker detta spelet har blivit ganska underskattat, tycker de förtjänar bättre. Bästa spelet jag har kört på länge och tycker det förtjänar GOTY 23/11
Skicka en rättelse