Man skulle kunna tro att det är ett dåligt skämt, men så är inte fallet. "Toylet" är senaste skriket på Tokyos urinoarer.

Sega har kläckt den blöta idéen att installera så kallade "Toylets" runt om på Tokyos urinoarer. På en LCD-skärm (ovanför urinoaren, vad trodde du?) kan du ta del av olika minispel genom att sensorer trycks ner av strålen.

Mannekin Pis mäter kraften i strålen med Graffiti Eraser är aningens mer invecklat; genom att sikta ska du spola bort graffitimålningar. The dubious North Wind and Her går ut på att ditt kiss simulerar vindpustar som ska blåsa upp en kvinnas kjol. Frågor på det?

Multiplayer då? Jo då, Sega har tänkt på allt. I Milk from Nose vinner bara den med starkast stråle. Mer styrka gör att det sprutar mer mjölk ur din näsa och dränker motståndarna. Är du riktigt stolt över dina poäng kan du ladda ner de på ett USB-minne och imponera på dina vänner.

Att besöka Tokyos toaletter kan i fortsättningen bli en blöt historia. Men klart är att det aldrig varit roligare att uträtta sin behov.

Skicka en rättelse