Fokus ligger stenhårt på autencitet, skulle man kunna utläsa av den bestämda berättarrösten på den nya trailern till Operation Flashpoint: Red River.

#Operation Flashpoint: Red River fick i början av veckan ut sin första utvecklardagbok och än har inte krutröken lagt sig innan mer filmmaterial med mer gameplay går att smaka på. På den nya rullen, Entry into Tajikistan, förklarar en djup röst hur de olika styrkorna i spelet fungerar, vad som är viktigt för att vara till hjälp inklämt i gameplay från Red River.

Ett släpp är att vänta någon gång under andra kvartalet i år till Windows, Xbox 360 och Playstation 3.

[video=7088]

Jag hade faktiskt kul med förra delen. Tycker de som gnäller har väl till en viss del - men är onödigt gnälliga. Passar inte spelet så köp inte! 01/02 Haha ganska roligt att dom verka ju seriösa och tro att as många folk kommer köpa denna skiten. Och när jag säger skiten så antar jag det eftersom dom la ner supporten på Dragon rising typ 1 månad efter som släpp spelet. Och det ger ju inte direct någon... 01/02 Negga på ni bara. Jag är taggad och hade kul med det förra. Jag Hoppas att kritiken från förra spelet ordnar upp deras fix denna gång. 01/02 Värt o testa! Men inget slår Project Reality modden till BF2 <3 31/01 Joo visst, men har faktiskt slutat bry mig om vad FZ ger för betyg. :D Syftade mer på andra spelsajter och andra spelare? :P Jag gillar FZ, men tycker recensionerna senaste åren har hållt väldigt konstig och ojämn kvalite. 31/01 Hehe, du.. Hazzeboii, kommer du ihåg vad förra fick? och framförallt vad det fick här på FZ? ;) 31/01 Hahahahahaha sämsta trailern någonsin imo. Blev inte ett dugg sugen på detta spelet, och efter dragon rising så ska det till en smått otrolig trailer om jag ens ska titta åt denna spelserien igen. 31/01 Orkade inte ens titta igenom hela filmen. 31/01 Så dåligt som förra var, så ska det här spelet ha fått minst 4.5av5/90av100 av flera recensenter annars låter jag bli. Codemasters är grymma på bilspel, men av DR att döma så kan dom inte krig lika bra. 31/01 AMERICCAAAAaaAAaaaaaaaaaAAA 31/01
Skicka en rättelse