Den andra veckan i FZ:s skattjaktstävling har dragit igång. Denna gång är priserna riktigt, riktigt tunga - en tv på 40 tum, konsoler, möss, presentkort och tidningsprenumerationer. Tävlingen är uppdelad i fem delar, med separata vinnare och priser varje dag, och den pågår mellan onsdag och söndag.

Denna gång är upplägget annorlunda. Det gäller återigen att samla poäng genom att surfa runt och hitta och klicka på skattjaktssymboler, men den påföljande kontrollfrågan har en annan utformning - du märker snabbt hur det fungerar när du ser den. Hur ofta symbolerna dyker upp varierar och ju mer poäng du har, desto större blir tidsspannet. Tävlingen kommer inte vara igång nattetid - mellan midnatt och 7 på morgonen gör vi uppehåll. Vinner gör de tre personer som samlar flest poäng.

En viktig skillnad är att prisbordet delats upp i fem delar - en vinnare per dag mellan onsdag och söndag, alltså. Varje dag vinner en person ett huvudpris, plus ett par andra godbitar. Vi utser också en andra- och en tredjepristagare per dag, den exakta prisfördelningen ser du på skattjaktssidan.

Huvudpriserna per dag ser ut som följer:

  • Onsdag - Nintendo DS

  • Torsdag: Nintendo Wii

  • Fredag: Xbox 360

  • Lördag: Playstation 3

  • Söndag: 40-tums lcd-tv

Det är väl det stora felet i tävlingen bland annat. det står att man skall få frågor så jag provade igår på ett 10-tal men det enda jag behövde göra är att skriva säkerhets svaren sen var det inte mer med det bara det gick det att få poäng rätt snabbt.... 19/12 Skulle FZ inte kunna ha dett lite oftare och lotta ut spel istället och till flera stycken istället typ de 3 första vinnarna med så man kan bättra på sin spelhylla lite mer =) samt ha en tävlingsform som man inte behöver sitta ett dygn och få F5 skador... 19/12 Nä nu lägger jag av, suttit i et antal timmar nu och surfat runt på alla sidor från nyheter till bloggar till bilder, och har bara fått ynka 39 poäng, så jag lägger helt enkelt nerminna försök. Tävlingen var rolig ända tills jag insåg att en vanlig anvä... 19/12 Iom att man har ett liv så är man ju chanslös i den här tävlingen, klickade runt nyligen som en furia på den timme jag har över nu inte hittat en enda ikon som om de betytt något när det sitter folk och scannar sidan från 7 på morgonen ;) Lycka till all... 19/12 Hmm klickar runt som en galning när det släpps ett nytt set, jag får typ max 10 poäng och jag ser andra rusa upp på listorna med typ 30-60 pöäng, hur kan det komma sig?, finns det typ en hemlig sida så man får alla maxpoängare på? Jag menar har suttit... 19/12 Exakt tidpunkt för tävlingsstart kan vi inte säga (det slumpas), men som tidigast börjar de klockan 7 på morgonen. 17/12 Frågar åter igen 17/12 Ja. 17/12 lite fundersam då eftersom man måste vara 18 år för att tävla kollar fz:s redaktion det och om nån under 18 vinner får de betala vinstskatt då och får en bild på vinsten då? =) 17/12 Bättre än tidigare, så sjukt kul :) 17/12
Skicka en rättelse