En av årets mest efterlängtade titlar kommer att bjuda på ett dussin timmar soldataction för solospelaren.

För lite, för mycket, för lagom? Den som ser fram emot #Battlefield 3 – vilket är några stycken – kan fröjdas åt en kampanj som ska hålla i tolv timmar. Dice berättar att de siktar på att locka nya spelare till sig med solokampanjen.

– Självklart vill vi introducera serien för ännu fler. Många spelare vill inte kasta sig rakt in i multiplayer-läget. De vill känna sig för innan de är beredda att gå online, berättar Karl Troedsson, general manager för Dice, i en intervju med Games.on.net.

Samtidigt är Troedsson medveten om att många av hardcore-spelarna inte bryr sig ett skvatt om att spela ensamma.

– De kanske inte ens rör kampanjen? Men vi vill ha in mer människor, bjuda in fler till serien. Det är en av de stora orsakerna till varför vi har två sidor av spelet.

Den som skrek av förskräckelse efter #Homefronts fem korta kampanjtimmar ser ut att få dubbel valuta för pengarna i Dice kommande mastodonttitel. Håll förresten utkik på sajten vid 14-snåret, måhända dyker en ny trailer upp...

Håller med! det är ju dessutom pre-alpha builds som visas upp så de har en bit kvar 31/03 Ta't lugnt. När man rullar ut SP-videos kör man nog inte på högsta svårighetsgraden för man orkar inte dö hela tiden när man bara försöker visa hur "vackert" spelet är :P Tror nog du kan dra upp realismen ett snäpp så de där raketträffarna får dig att... 31/03 bara de inte kör med failklassystemet som de hittade på i bc2 så blir det säkert bra 30/03 det här låter ju fantastiskt :) egentligen borde det inte vara fantastiskt men med alla skitspelen nft så är det just det - fantastiskt. hoppas dice gör en riktig shooter, utan aim-assist o andra konsolegenskaper. jag tror på BF3 o har förbokat CE... 30/03 Awwww yeeaaaaaahh:D. This pleases me. 30/03 Homefront hade i alla fall en intressant kampanj om än den var kort, det motsatta kan man säga om BF:BC 1/2 där kampanjen var direkt usel förutom slutscenerna. Man får väl hoppas att de erbjuder 12 kvalité och bra story, inte 12h CoD-klon. Givet senaste... 30/03 Co-op campaign + riktigt battlefield multiplayer + awesome grafik som mosar crapsis 2 = KÖP 30/03 Mkt bra. 30/03 Jag gillar i allmänhet SP bättre. MP har så dålig stämning i spel nuförtiden tycker jag. Allt som skrivs i chatten är "cheater", "noob" osv. Folk kan aldrig vara trevliga mot varandra. BF3 handlar dock bara om MP för mig. 30/03 Hur dålig eller bra handlingen i kampanjen är, så kommer jag nog säkert att njuta av den med en vän i coop! 30/03
Skicka en rättelse