Framåt vårkanten fyller #EVE Online fem år och utvecklarna tjuvstartar festandet genom att lansera en ny expansion (eller innehållsuppdatering, om man så vill). I mars släpps Apocrypha, det tionde tillägget till rymdrollspelet, och i vanlig ordning blir det gratis.

Expansionen släpps den 10 mars. Samma dag lanseras spelet i dvd-upplaga i butik, detta efter [n=28813 samgåendet] med #Atari i höstas.

Jag tycker särskilt Taol ska lägga ner, att komma med lite halvtaskiga kommentarer mot tex. Dumlen är bara oproffesionelt. Sen har jag aldrig kört EVE, men om man gillar ett spel så spelar det ju ingen roll hur mycket det kostar ( inom vissa gränse ). 18/01 När jag spelade körde jag med 3 månaders plan. Det ska ochså sägas att det är väldigt jämförbart med att spela WoW med GTC, som kostar 25 euro och ger två månaders speltid. 13/månad för eve jämfört med 12.5 per månad i WoW. Hela enorma 6 euro skillnad... 11/01 Tänkte precis nämna detta... Man är ju dum om man tar månad för månad om man vet att man kommer köra mer än tre månader.. Om jag hade pengarna skulle jag ta 12 månaders på direkten. 11/01 är detta ens nyheter? EVE online är ett spel som förlorat sin roll i samband med att det släpptes.. och dom enda som proppsar på att det är så bra verkar ju va folk som på ett eller annat sätt gått på skitsnacket.. Modders har bättre etik än eve tillver... 11/01 Heh skulle inte tro det Automan, spelat EVE sen 2004 så jag kan min sak. Lite sött att adrenalinet pumpar i dig när du dödar två noobs tihi. Taol 11/01 Jag tror Taol blev gankad av någon som mig i något lowsec bälte och kom hit i sin rage för att ventilera lite :) .. Få MMO's frambringar sådana känslor som EVE, fast det ser platt och konsigt ut på ytan är spelet djupare än challengerdjupet . Under mina... 11/01 Du kan köpa 60 dagars timecodes från olika återförsäljare som shattered crystal för 26? (vilket blir 156? per år). Intressant hur folk med andra åsikter än dina är lättlurade och blinda. 10/01 Varför jämför vi Eve Online och World of Warcraft? :) Bara roligt att Eve växer och jag tycker att det är ett härligt spel men jag förstår inte varför dom ska behöva släppa nya expansioner. 10/01 taol, jag råder dig att bara avsluta debatten, den leder ingenvart och om du slutar argumentera kommer dem andra också göra det :). Ni har alla framfört era argument som skulle avgöra om CCP är giriga eller inte. Jag tror verkligen inte det går att avgö... 10/01 Jag spelar inte EVE därför att jag vill beta via de kort som kan köpas i affär, samt att jag har inte så mycket tid att lägga ner så att det skulle bli rättvist, dock har jag provat trial, och hela spelet är underbart, var när jag spelade det det snygga... 10/01
Skicka en rättelse