Ordning på nerverna? Betalat ditt Xbox Live Gold-abonnemang? Dåså, då är du redo att testa vad #Resident Evil 5 har att erbjuda. #Capcom har alltså släppt [n=30569 den utlovade] demoversionen av den senaste delen i denna anrika skräckserie.

För att få testa krävs, som sagt, att du har Xbox Live Gold-konto och är redo att slanga hem knappt 500 megabyte. Demon blir tillgänglig för alla uppkopplade Xbox 360-användare samt Playstation 3-människor den 2 februari. Om demon lockar till mer spelande får du hålla dig till den 13 mars, då fullversionen släpps. Till båda konsolerna.

Tack till mazk0 för detta #nyhetstips!
Vem vill spela som en ful steroidjunkie? Dom har ju förstört hela känslan med spelen. Chris ser ut som han knapprat piller dom senaste åren!!?? Ser så jävla ful ut tycker jag. 28/01 Kass jämförelse. Inte alls samma typ av actionmoment. Dom gamla spelen hade fasta kameravinklar, den kontrollmetoden funkade utmärkt på den tiden. Helt annan sak nu när det är mer eller mindre ett renodlat 3rd-person-shooter. Hur fel hade det inte känts... 27/01 seriöst... va ere för kass framerate.. fick ju ep bara av att spela i 2 minuter. annars.. verkar d helt ok, men hade vart najsare om det utspelade sig på natten... ett soligt afrika känns inte så stämningsgivande. 27/01 Inte du nu igen! Mr. allt som inte är Old-School är skit. Allt som innebär något nytt eller någon form av förändring är negativt för dig va? Du är som ett litet sandkorn i mitt öga. Kommer nog bli en jävla katt & råtta lek med dig framöver. haha du känd... 27/01 Jo men då kom det nån slentrianzombie då och då inte 15 st från alla håll... att då inte kunna gå framåt när kniven bara når i en 3 cm radie när man står o viftar är det ju dömt o misslyckas... för o inte tala om o kunna backa när leatherface kommer med... 27/01 http://www.webhallen.com/prod.php?id=92718 27/01 Har inte spelat dom tidigare spelen men demot var inte särskilt roligt. 27/01 Spelade co-op med en polare hur kul som helst. Jag tror oavsett hur mycket det skiljer sig från tidigare RE-spel att det kommer bli ett kanonspel. Men jag hoppas verkligen på att det kommer finnas "pussel" med i slutversionen. Att det inte är med i demo... 27/01 Exakt, det suger att inte kunna gå och skjuta samtidigt när spelets grafik gör intryck av att man borde kunna det. (så upplever jag det iaf). Kommer väl ändå bli ett köp men stör mig på att de ska envisas med sånt år 2009. 27/01 Ja för de gamla RE spelen återspeglas ju enbart av möjligheten att inte kunna gå och skjuta samtidigt... 27/01
Skicka en rättelse