Typ: Artikel

2447 artiklar i arkivet.

Filtrera
0

Lead and Gold

53

Första kvartalets bästa spel

Göm skatteåterbäringen och semesterpengarna, vi listar första kvartalets bästa spel.

43

Iphone-spelen du måste testa

App Store är genidraget som gjort Iphone till en storsuccé. Plattformen i sig med sin multi touch-pekskärm är självklart en bra grund, men det är alla tredjepartstillverkare som gör telefonen till precis vad du vill. Eftersom FZ är en sajt om spel har vi valt att begränsa vår första titt på det enorma utbudet till interaktiv underhållning som fungerar såväl på språng som i mysfåtöljen.

16

Game Room

Idag börjar det regna arkadspel på Live Arcade. Äkta arkadspel som Asteroids, Centipede och Scramble. Vi har provat nya tjänsten Game Room och hoppas på en nytändning för 80-talet.

0

Just Cause 2

13

God of War III

Det finns mycket att älska i God of War III. Så pass mycket att vi var tvungna att tala ut om kärleken med några av utvecklarna.

0

God of War III

0

Battlefield: Bad Company 2-chat

Inför Battlefield: Bad Company 2-premiären chattade producenten Patrick Bach med FZ:s läsare. Nedan följer frågorna och svaren.

47

Chatta med Dice om Battlefield: Bad Company 2

Vad vill du veta om Bad Company 2? Dice chattar med läsarna här på FZ, passa på att fråga utvecklarna allt du vill veta om nästa krigslir.

0

Heavy Rain

35

World of Warcraft fem år

World of Warcraft - spelet som gjorde att "wow" förvandlades från en beskrivning av något häftigt till en förkortning av sitt eget namn. Hur gör man egentligen ett spel som lockar bortåt 12 miljoner användare världen över, och som dessutom gladeligen betalar för att spela?

0

Mass Effect 2

143

Bad Company 2 - Dice svarar på dina frågor

För en tid sedan vi er läsare ställa frågor till Dice om flerspelarläget i Battlefield: Bad Company, vilket många avnjuter i skrivande stund i både demoform på Xbox 360 och betatest på pc. Nu har svaren kommit så ta rast från krigandet och bänka dig för en stunds läsning.

16

00-talet enligt spelbranschen

00-talet är slut och medan tio år kanske inte är så mycket i andra medier har den relativt unga spelbranschen tagit sjumilakliv framåt. Vi ställde frågan "Vad har varit viktigast de senaste tio åren?" till en rad människor som antingen utvecklar eller skriver om de spel du njuter av.

22

00-talet - vinnarna och förlorarna

Ett decennium fyllt av utveckling har just lagts till handlingarna. Vissa prylar och fenomen förändrade hur vi ser på det här med spel. Annat definierade begreppet "epic fail". Vi radar upp fem vinnare och fem förlorare från 00-talet.

162

00-talets viktigaste spel

Många spel förändrade världen under förra decenniet. FZ-folket har slagit sina kloka skallar ihop och fått fram de som betytt mest. Här är de - 00-talets tio viktigaste spel.