Söndag! Uppladdning med bananer från 7-11 följt av en baguette. Är man i Frankrike så är man :). Iväg till La7 för att bevittna finalen i Fifa 2001. Sjukt underhållande måste jag erkänna :). Vi fick en timmes warmup innan det var dags att ta sig till den stora scenen. esu som vi slog ner i losers bracket lyckades vinna sina kvarvarande matcher och kvalificerade sig därmed till Finalen. Ett återmöte med andra ord. Det var fullkomligt packat på läktarna och det låg en sån där skön aura av förväntansfullhet runt oss och esu. Eftersom vi kom från Winners bracket så blev upplägget som sådant att vi behövde vinna 2 kartor i rad för att vinna, och esu 4. En rätt maffig fördel med andra ord. Tyvärr hade vi under turneringen dragit på oss en viss kaxighet (blir lätt så när man glider igenom en turnering utan att förlora en enda karta). Således smiskade de oss 3 kartor i rad. 3-0 till esu och ett rätt jobbigt läge för oss (trots att utgångsläget var superbt).

Men. Alla sagor slutar lyckligt. Vi tog oss samman och vann turneringen genom att vinna de nästföljande kartorna. Världsmästare och glädjeexplosion på scenen! (vi ställde oss upp och började skrika fast det var typ en minut kvar av matchen när vi insåg att det inte skulle gå för IC att hämta igen ledningen)

Efter den, som sig bör, stora anstormningen av journalister från diverse sajter och tidningar rörde vi oss ner för att gratuleras av de vi kände där nere. Världsmästare i Quake3. Rätt mastigt att svälja. Vi gled runt på små moln och morsade på alla som ville säga grattis. Antar att vi stannade kvar på la7 i en-två timmar innan vi började röra oss mot närmaste spritaffär. En ölkasse av bibliska proportioner, qpo och eyeballers och ett hotellrum på 20 kvadratmeter. Trångt, varmt, onyktert men väldigt trevligt.

Ja. Så mycket mer finns det inte att berätta. Vi åkte hem dagen därpå med samma sunkiga flygbolag. Trötta men lyckliga. Nu väntar vi med spänd förväntan på om CPL Oslo ska ha Quake3, annars siktar vi nog in oss på UT2003.

Det var allt! Hoppas att ni har haft en trevlig läsning.

- Erik 'Seka' Hållander