#Supreme Commander 2

Chris Taylor är något av en legend bland skrivbordsgeneraler efter det superba strategispelet #Total Annihiliation som släpptes för 13 år sedan. Den andliga uppföljaren #Supreme Commander har nu även den fått en uppföljare, och då det första nya spelet belönades med toppbetyg var ribban högt satt. Trots att tvåan inte nådde lika högt upp är det ett måste för strateger som föredrar sin kost med science-fiction-smak.

» Läs vår recension

#Warhammer 40K: Dawn of War 2 - Chaos Rising

#Relic Entertainment har förvaltat arvet från brädspelet Warhammer 40,000 väl, Dawn of War-serien har legat högt upp på betygsskalorna och expansionen Chaos Rising är inget undantag. Vi ser med spänning fram emot vad de har för planer actionrollspelet #Warhammer 40,000: Space Marine.

» Läs vår recension

#Just Cause 2

Inom loppet av ett år har inte mindre än två spel haft änterhakar i framträdande roller och båda har utvecklats av svenskar. Sammanträffande? Förhoppningsvis klarar sig #Avalanche Studios och deras tropiska (icke)paradis bättre än #Grin och #Bionic Commando. De senare gick som bekant i konkurs strax efter releasen.

» Läs vår recension