#Wings of Prey

Flygspel kommer i två smaker: de som försöker efterlikna den ädla luftakrobatikskonsten till minsta lilla luftgrop och de som inte kräver en manual lika tjock som Nationalencyklopedin. #Wings of Prey flörtar
med båda lägren och den lyckade kombinationen fick Mikael Fröding på knä. Men han reste sig, trädde på sig tryckdräkten för att panga tyskar ovanför Englands regnblöta ängar.

» Läs vår recension

#MAG

När Coca Carola sjunger "Krig är vackert, döda är kul, krig är vackert jajamen" är det förmodligen det Playstation 3-exklusiva #MAG de syftar på. Med upp till 256 personer på varje server är krigskaoset alltid nära och Magnus Carling blev så förtjust att han överväger att börja använda versaler för de tre inledande bokstäverna i sitt namn.

» Läs vår recension

#Heavy Rain

Medan andra spel skryter om tusentals vapen och förstörbara hus använder David Cage istället lika många tårar och människor som går i kras. #Heavy Rain är ett annorlunda men ack så mäktigt känslofyverkeri som med sin väl förgrenade story ger dig en unik upplevelse. Bara en märkligt brist på finpolering hindrade det från en femma.

» Läs vår recension