Vem kan du träffa?
Marc Blank och Dave Lebling (kända som männen bakom legendariska textäventyrsutvecklarna Infocom)

Hur gör du för att träffa dem?
Spela #Enchanter, läs boken The Legend of the Great Implementers, fyra av trollformeln ZIFMIA (som kallar till sig en varelse på ett magiskt sätt) och då dyker Marc samt Dave upp, förvånade.

Kanske inte så blodigt just här...

Vad kan ni hitta på tillsammans?
Du kan lyssna på deras förvirrade samtal:
Dave: "What's happening here?"
Marc: "Uh, I dunno. YOU wrote this code, not me."
Dave: "Hmm. Another day, another bug. Let's see here..."
Sedan försvinner de, och det sista du hör är Daves röst som ljuder: "That should do it."

Är de lika sympatiska som de verkar vara i verkliga livet?
Nja. Du kan även träffa på dem i spel som #Beyond Zork, och där är de väldigt otrevliga. De retar dig för stavfel du begått tidigare under spelet, och skrattar åt att du försökte köpa en lök en gång i tiden. Förvisso är det mycket möjligt att Marc och Dave beter sig exakt så på riktigt också.

Vem kan du träffa?
Christy Marx (känd från de båda Sierra-äventyren #Conquests of Camelot och #Conquests of the Longbow, såväl som manusförfattare till ett antal tv-serier (bland annat den allra bästa tv-serien: Turtles.).

Hur gör du för att träffa henne?
Du spelar #Conquests of the Longbow, dödar en munk för att få en toffla, byter toffeln mot en silverkam, besegrar en annan munk i dryckestävling, köper kläder av en landägare, går på marknad och tittar på en kvinna som sitter och skriver. Det är Christy Marx!

Du, en toffelhjälte?

Vad kan ni hitta på tillsammans?
Hon kan ge dig – efter att ha utropat ”Congratulations! You found me! I suppose you’ll want to be rewarded. Here, I’ll give you some points” – en fruktansvärd massa poäng. Sen kommer hon på att hon råkat ta i alldeles för mycket, försöker rätta till allt, men drar istället bort en ännu större mängd poäng från dig. Till slut ger hon upp, och du får gå därifrån med exakt lika många poäng som du hade före ert möte.

Är hon lika sympatisk som hon verkar i verkliga livet?
Ja! Hon är mycket sympatisk, men tyvärr också sjukligt förvirrad.