Vem kan du träffa?
Mark Darrah (känd som en av de tongivande i #Biowares #Baldur's Gate-team)

Hur gör du för att träffa honom?
Spela #Baldur's Gate, bege dig ner till den lilla staden Nashkel, gå till kyrkogården och leta upp Mark Darrahs gravsten. Sedan är det bara att störa hans frid tre gånger, så dyker han upp! Eftersom att han är en supernörd så klär han sig i rödsvart trollkarlsmundering och kallar sig Daer’Ragh istället för Darrah.

Vad kan ni hitta på tillsammans?
Ni kan dräpa varandra! Eller, snarare, han kan dräpa dig, då han är mer livsfarlig än allt annat i spelet.

Är han lika sympatisk som han verkar vara i verkliga livet?
Nja. Visserligen är inledningen på hans hälsningsfras (”I’m terribly sorry, but I’m afraid…) väldigt artig, men fortsättningen (… that I’ll have to kill you.) får nog anses vara symptomatiskt för hans personlighet ändå. Jättesur kille.

Vem kan du träffa?
Trip Hawkins (känd som mannen som grundade #Electronic Arts och, mindre imponerande, #3DO)

Hur gör du för att träffa honom?
Du spelar #Might & Magic VI: Mandate of Heaven, flyger upp på ett kyrkotak med hjälp av en trollformel, går rakt in en tegelsten, hamnar på ett underligt ställe, går rakt in i ytterligare en tegelsten och hamnar till slut i ”NWC Dungeon”, där spelutvecklarna (New World Computing) håller till. Och där går det också att finna Trip!

Vad kan ni hitta på tillsammans?
Ni kan dräpa varandra! Eller, snarare, du kan dräpa honom, då Trip är supermesigare än det mesta spelhistorien.

Är han lika sympatisk som han verkar vara i verkliga livet?
Med tanke på att han är ett rött litet troll som kraxar och hoppar på dig så fort du kommer inom synhåll (i spelet alltså!) så får vi nog svara nej där.