Vem kan du träffa?
Will Harvey, Ian Gooding, Brett Durett och Michael Marcantel (känd som männen bakom det blodiga trollkarlsäventyret #The Immortal)

Hur gör du för att träffa dem?
Det är inte lätt och det är inte trevligt. Du spelar The Immortal och går igenom ett rum fyllt med fruktansvärda falluckor – utan att använda det verktyg som ska hjälpa dig att undvika dessa falluckor. Sedan ska du, med vilje, falla ner genom den sista av dem. Då hamnar du bland spelets förvånade skapare.

Vad kan ni hitta på tillsammans?
Du kan ge Michael lite kaffe. För han behöver kaffe. Om du inte har något kaffe så eldar han upp dig.

Är de lika sympatiska som de verkar vara i verkliga livet?
Enligt säkra källor är i alla fall Michael exakt som i verkliga livet. Ger du inte honom kaffe så eldar han upp dig (eller nej, vi ljuger, men lite sur blir han i alla fall).

Vem kan du träffa?
Hela det Sierra-team som skapade #King’s Quest IV (kända som teamet som skapade King’s Quest IV)

Hur gör du för att träffa dem?
Spela King’s Quest IV! Besegra den onda samt gröna magikerfén Lolotte, ta dig ner till kungadömets fängelsehålor och säg ”Beam me up!”. Du kommer då att strålas upp till ett rymdskepp i omloppsbana runt den medeltida världen. Och där bor utvecklingsteamet.

Vad kan ni hitta på tillsammans?
Du kan titta på dem. Lyssna på när de pratar om BB King-kassetter och hur det känns att kallas ”Kinky”. Se på Hamburgarna som svävar förbi deras fönster och ja… det är väl allt.

Är de lika sympatiska som de verkar vara i verkliga livet?
Nu ska vi förstås inte låtsas att vi har en aning om vilka de här människorna är, men de verkar åtminstone rätt normala i spelet.