Inlägg av laban005

Inlägg som laban005 har skrivit i forumet

Funktionen har ju funnits länge till ps4 men såg att en uppdatering låg och väntade även till ps4... Så vad är nytt i den uppdateringen?

Skrivet av Gen:

Äntligen! Hoppas det är uppdelat i MP, Warzone och SP. Har varvat SP och har inget intresse av Warzone utan vill bara lira MP.

MP, Warzone, SP och Co-op om det är som på PS4, vissa data packs behövs för flera olika spellägen så inte säkert allt går att ta bort till ett visst läge

Skrivet av Slutbossen:

Jag ska köpa en burk med ett 3080 runt våren var det tänkt. Var två konsollgenerationer sedan jag var inne i leken.

Game Pass?

Skrivet av Slutbossen:

Karln gillar xbox, låt han göra det. Jag ser inte att han pissar på inlägg som handlar om playstation eller sony så varför ens orka bry sig. Om man blir stött av att någon vill lyfta upp en produkt denne tycker om så har man mer issues än honom.

Jasså, du får BÅDA? oj oj! Grattis

Absolut, börjar bara bli så tröttsamt att i princip varje nyhet ska dra åt samma håll i kommentarerna, spelar knappt nån roll vad nyheten handlar om, men är som du säger, bättre att inte låta sig påverkas, är ju så här inför varje konsolgeneration.

Ja jag har mellan release och jul bekräftad från webhallen på ps5 och sen xbox från elgiganten listad som reserverad, så hoppas kunna få båda innan jul... Helst på release så klart 😉 själv då?

Skrivet av Slutbossen:

Låter som att någon inte får sin PS5a innan jul.

Jag håller med om att det börjar bli tröttsamt och då får jag troligtvis både xbox och ps5 innan jul

Skrivet av EYEtriforce:

(ordern står som "reserverad" vilket enligt dom betyder att en av de enheter de blivit tilldelade går till mig)

Är det bekräftat av Elgiganten eller är det bara en gissning? Frågar åt en vän 😉

Skrivet av whoo:

Jag tror helt enkelt att dom själva inte vågar lova någonting. En del av enheterna är förmodligen inte ens tillverkade ännu, och sen med Coronaproblematiken så är det förmodligen oklart om dom vågar lita 100% på leveranskedjorna...

Därav så vill dom nog sitta på det beslutet så länge som möjligt och in i det sista kunna styra/välja vart dom enheter dom faktiskt lyckats tillverka ska gå...

Man får nog inte glömma att vi är en liten och säkerligen oprioriterad marknad just nu vid launch också 😕

Skrivet av EYEtriforce:

Som jag skrev innan. Rakhet och ärlighet varar längst. Säg inte att vi hör av oss om 2 dagar eller liknande, säg heller inte ingenting.
Det bästa är att säga "Vi jagar Sony för mer information så att vi kan ge våra kunder besked, samma dag vi får besked från Sony så kontaktar vi dig gällande din order" Så...där dödade man 98% av alla som är ivriga och vill veta NU, helt amazing att så många stora försäljare har så dåliga kommunikationsskills.

Har ju noll inblick i t ex webhallen men vet bara hur dåligt det kommuniceras internt på de flesta företag jag jobbat på så kan ändå förstå om kundtjänst inte vet vad de ska säga alla gånger (om så är fallet med dålig kommunikation), varför man däremot lovar mail inom ett par veckor är ju konstigt, ändrade planer, missförstånd, dålig kommunikation, frustration kan kanske vara några tänkbara anledningar. De har ju helt klart anledning att tänka över sina rutiner till framtida releaser iaf men för mig personligen är tålamodet starkare än otåligheten än så länge, mycket pga den oerhörda efterfrågan och världsläget med en pandemi. Men jag antar att man själv också får överväga varifrån man förhandsbokar nästa gång.

Skrivet av Moonglow:

Anledningen till att jag varit i kontakt med dom så ofta är att dom har sagt att dom är på väg att skicka ut ett mail när som helst. Först var det för två veckor sedan, inget mail kom. Sen sa dom att torsdag eller fredag förra veckan, då skulle det komma ett mail, men inget mail då heller. Inte lustigt man undrar då......

Jag förstår, du får självklart höra av dig till de hur många ggr du vill, som vi diskuterade här ovanför nyss, men tror din otålighet minskar om du lugnar ner "jagandet" lite 🙂

Skrivet av Maddoxswe:

Kan ärligt säga det var så jag tolkade det hela Så du har inte sagt det rakt ut.

Jag känner igen mig i det beteendet, man vill ha besked och kan inte sluta tänka på det. Sen finns ju en kundtjänst av just den anledningen.

Säger en ganska ledsen kille som inte lyckats säkra ps5 till release

Kundtjänst ska väl också jobba för lönen 😊 har absolut inget emot det så, och jag är också otålig, tänker bara att det nästan får motsatt effekt, man piskar upp otåligheten ännu mer.

Skrivet av Maddoxswe:

Låt han kontakta dem om han vill ?

Sen att du väljer att inte göra det, good for you. Men att påpeka att han inte ska kontakta dem är bara fel. Jobbar du eventuellt på webhallen ?

När sa jag att han inte fick det? Undrar bara vad som kan tänkas ändras från strax innan en helg till strax efter en helg utan att de kommunicerat nåt officiellt. Alla vill väl veta men tror inte tjatandet gör att det går fortare. Och nej jag jobbar inte på webhallen, då skulle jag se till att jag har mina konsoler säkrade 😉

Skrivet av Moonglow:

Var precis i kontakt med Webhallen igen. Frågade om det där mailet dom lovat skulle skickas ut nu i 2 veckors tid. Fick till svar att "vet att det kommer skickas ut mail till de som förbokat men vet inte när" Detta gäller PS5.

Frågade även hur andra återförsäljare kan meddela sina kunder nu om dom får den i första eller andra leveransen. Fick bara till svar "det är ingen info jag har"

Du har alltså varit i kontakt med de 3 ggr på typ 1,5 vecka nu? Vad förväntar du dig att få för annorlunda svar från gång till gång? De säger väl mer när de vet något?

Skrivet av CARTMAN:

Tänkte också nämna just releasespelet GodFall som han givetvis vill hypa upp till över skyarna och drar till med vad som helst som han tänker ut.

Va.. sitter det en SSD lagring i PlayStation 3.. Det kände jag aldrig till. Minns att det satt en hybrid disk i PlayStation 4 dock.

Och på en sketen vanilla PlayStation 4 som jag lirade spelet på. Snuskigt vacker grafik. Skulle vara spännande att se hur spelet ser ut på en PS4 Pro modell då.

Ja jag litar inte på mycket av det han säger, sen har han säkert oftare rätt än inte men han har förbrukat förtroendet känner jag 😂 speciellt inför en spelrelease 😋

Gearbox är väl utgivare för Godfall? Är det därför han nämner att lanseringstitlar bara kommer vara portar?

Skrivet av Freeman79a:

https://youtu.be/n1X4Hk7_40U

Jag tycker han förklarar ganska bra. Gör sig lite lustig av det. Påminner lite om historia det Sony gjorde 2013. Hur den mäktige har fallit.

Men har den mäktige fallit?

Gäller NBA 2K21 också, tror ärligt talat det är så för de flesta eller alla titlar, vet inte varför däremot

Skrivet av Moonglow:

All information är bra även om det inte finns något att informera. Bättre att gå ut i ett mail och säga det dom vet för tillfället än att alla ska ringa och maila till supportern med samma frågor dagligen.

Håller inte med, inget blir bättre av att ringa/maila och tjata, varför ställa frågor som de ändå inte kan svara på, när mer info finns så får vi den.

Några kapitel in, inte spelat originalet sen det släpptes så minns inte mycket, men jag har kul än så länge... Men röstskådespelarna, är de verkligen bra, stör mig på flera stycken redan (mest av allt Paulie)

Skrivet av saijon:

Jag undrar ni som bästälde innan första konferens i juni 2020 hur tänker man då? Jag Fattar inte varför man bokar innan man viste något om den.

En hel del var ju känt redan innan juni, även om man inte hade sett konsolen, men bra chans att få den vid release, sonys exklusiva spel som brukar tilltala mig, haft varje playstation fram till nu så var ganska säker redan då att jag skulle vilja ha den. Sen justeras ju priset när det har utannonserats och det går att avboka... Så varför inte?

Webhallen
PS5 med skivläsare: 190418 kl. 12.13
PS5 utan skivläsare: 200616 kl. 12.32

Elgiganten
Xbox Series X: 200922 kl. 16.26 😋

Inte hört nåt, skriver för att få notiser från tråden, skriver mer när jag hört nåt så att andra kan få en fingervisning