Pandaria är den senaste avslöjade kontinenten i världens alltjämt ledande mmo. En fem minuter lång film visar vad du kan vänta dig av det böljande landskapet när det väl blir dags för utforskning.

#World of Warcraft blir snart sju år gammalt men fortsätter att trollbinda miljontals spelare världen över. #Mists of Pandaria är namnet på den nyligen utannonserade expansionen. Den har ännu inget releasedatum men vi kan redan nu erbjuda en rundtur på den nya kontinenten.

[video=10097]

8 bitar var 80-talet. -92 kom 16-bitars Super Nintendo. Med Cata kom ljus-/partikeleffekter i DirectX 11. Dessutom är avståndsvyn grym på en burk med lite pulver. Lycka till med det på en NES. Men men, jag föstår ironin... 06/11 hehe, kul med alla som klagar på hur löjligt WoW blir med pandorna :) Låt se nu, innan har vi ett spel med komänniskor, gnomer, haschrökande troll, humans som alla har porrfilmsmustach från 70talet, blåa alver, spacegoats, röda alver, goblins, varulvar... 01/11 Först skratta jag sedan blev jag arg, har ju spelat mycket WoW och hade haft nåt att göra om dom fortsatt med coola expansioner istället för pandor men nu slipper jag en del otrevliga skitungar så det är inte bara negativt. 31/10 Får lite Perfect World vibbar.. Jag har 50-50 känslor kring den kommande expansionen. Jag har alltid velat spela Pandaren men samtidigt så vill jag inte att WoW ska se ut som en meningslös free-2-play klon. Jag stör mig även på hur WoW och Diablo 3 på... 31/10 Som tur är så försöker Blizzard göra världen mer levande i den här expansionen hörde jag från min WoW spelande kompis. Tydligen är Blizzard själva trötta på att allt är så instängt, bra att dom försöker få spelet i rätt riktning igen. För övrigt så ser... 31/10 Jsg har faktiskt ingen aning vad expansionerna har förvandlat WoW till. Spelade WoW när det kom ut men då det inte hade en levande värld, crafting eller player housing så la jag ner det för att allt som erbjöds var insance running och gear farming. 31/10 Det är ju inte WOW längre. 31/10 Ni börjar tappa eran edge FZ, senare med nyheter får man leta efter. Är till och med så att aftonbladet är före er, dags att skärpa till redaktionen tror jag, detta är inte samma FZ jag var med i slutet på 90 talet. 31/10 11.1 Miljoner aktiva konton Juni 2011 så dött är det ju knappast. Tyvärr är de flesta andra mmos döende. De kommer, folk spelar några månader och slutar med mmos eller återgår till stabiliteten i WoW. Kul för de som gillar WoW antar jag. Tycker mest det... 31/10 Kanske är just därför det kommer en ny expansion? Blåsa liv i ett döende spel... med sina ensamma 10 miljoner spelare... ;) 31/10
Skicka en rättelse