Obsidian och THQ slipar på nytt multiformatlir där självaste Trey Parker och Matt Stone bidrar med story och dialog när du tar dig an rollen som den nya ungen i South Park

Det har genom åren släppts en hel del skräptitlar med South Park i namnet, samtidigt som några godbitar har dykt upp. Omslaget till januariutgåvan av spelblaskan Game Informer har röjts och det är en helt ny storsatsning på South Park som dyker upp. Ett samarbete mellan #Obsidian Entertainment och #THQ ligger till grund, där South Park-skaparna Trey Parker och Matt Stone står för story och dialog samtidigt som de håller koll på utvecklingen för att få till helt rätt dekadent känsla.

Det är ett fullskaligt rollspel till Windows, Xbox 360 och Playstation 3 där du tar dig an rollen som den nya ungen i South Park.

Ja, vad hoppas du att det blir av det? Förstperson? Tredjeperson? Rödhåriga, pensionärer och matlagningsprogram? Mer information är att vänta om bara någon vecka då den digitala varianten av tidningen blir tillgänglig. Information sprids fort i informationsåldern.

Skicka en rättelse