Under Minecon visades en evolutionerande film upp där du ges en maffig tillbakablick på hur Minecraft utvecklades. Nu har den dykt upp på vida webben. Ssssssss.

Tiden går så hutlöst fort! Det var hela tre veckor sedan vår #Minecraft-recension publicerades och vi gilla't. Sedan dess har Notch trappat ner från Minecraft-tronen och så sent som igår kunde vi rapportera om det lite smålustiga samarbetet mellan plast-Lego och digital-Lego. Under Minecons introduktion visades spelets evolution upp, och nämnda film har nu dykt upp på nätet.

Precis som inför Minecon med officiella Minecraft-trailern var det Hat Films som låg bakom upptåget. När började du spela Minecraft?

Köpte spelet efter jag såg denna film. Det har hänt hur mycket som helst sen jag spelade det sist nån gång före betastadiet. 08/12 Köpte Minecraft när det var alpha och jag har ännu inte riktigt spelat spelet... 08/12 Grattis till er som inte hade sett den förut. Ni som hade sett den får dock nöja er med en mental high-five(en, inte varsin, jag är bara människa). Jag hade faktiskt ingen aning om den förrän någon timme innan jag newsade om den. Spännande, då jag bruka... 08/12 Ursäkta om jag var lite otydlig med tidigare inlägg. Vad jag menar är att jag själv tycker att det aldrig är på sin plats med det. Speciellt med slumpmässiga främlingar från internet, då man inte vet något om hur de levt sina liv. Både och, bland annat.... 08/12 Fattar fortfarande inte vad MC går ut på? Att slåss med andra eller bygga hus? 07/12 Hehe.. Den var riktigt tuff :) 07/12 Se till att tipsa FZ om du vill få "nya" nyheter. Synd för dig då. Om du spelar gratisversionen får du en typ av demo, dock kan du inte köra något survival mode där. Riktiga demos kan man väl snart glömma. Jag förstår inte varför utvecklarna gör färre... 07/12 Jag tror jag tappade några IQ poäng efter att ha läst den här tråden. 07/12 Ja, därav förledet "ibland". Om det är allmänt känt, och det är jag inte säker på att det är i det här fallet, och en nyhetssida rapporterar om det, kanske det är på sin plats att utropa "Redan?!". Samma sak gäller väl om tidningen Arbetaren (eller någo... 07/12 Joo för de var 20 år sen typ? Stackare.. 07/12
Skicka en rättelse