Bioware flyttar fokus till framtiden, har under en längre tid undersökt vilken väg Dragon Age bör ta och behöver din hjälp.

Det har gått ungefär ett år sedan releasen av #Dragon Age II (bilden) och nu väljer teamet att lägga allt fokus på den sagolika rollspelsseriens framtid. Och #Bioware behöver din hjälp.

– Vad betyder Dragon Age för dig? Och vilken väg vill du att serien ska ta? Vi är spända på att höra vad du har att säga, skriver Chris Priestly i det officiella forumet vilket också innebär att tvåan knappast lär få mer dlc.

Utvecklartemat har ägnat mycket tid det senaste året åt att återupptäcka Biowares djupa spelskattkista men också undersökt lösningar som dagens spelbransch möjliggör.

– Å hela teamets vägnar; vi ser fram emot den stunden när vi kan berätta mer för er och visa vart vi tar Dragon Age. Vi återkommer så snart vi kan, avslutar Priestly.

Mer som ettan, absolut inte som 2an... personligen tyckte jag att tvåan var lite av en skamfläck på spelmarknaden, men smaken är som baken.. Om det nu kommer ett tredje DA-spel så skulle jag nog önska mig en välkomponerad story, större områden, mer rpg... 04/08 Ska det komma en 3:a så borde dom i mitt tycke knyta ihop säcken i ettan vars DLCs lämnade storyn oavslutad med witch hunt där jag i mitt fall valde romans med morrigan och följde efter hon i slutet på dlcn som exempel. Jag kände mig helt borttappad i... 20/06 Hmm, knepigt, som gammal räv och sentimental av mig så tycker jag inte att Dragon Age Origins var särskilt mycket att hurra för till att börja med. DA2 var däremot riktigt kasst. Om dom nu vill lystna till sina spelare skulle jag personligen tipsa om... 21/03 Ett vettigt spel som faktiskt är kul, och inte har liknande story och karaktärer som alla andra Bioware spel, något som överraskar. Se på The Witcher 1 och 2, där har ni spel värda namnet RPG om än de inte är inriktade på barn och ungdomar utan mer vuxn... 21/03 Dom borde göra spelet som en diablo-klon :D 20/03 ett bättre slut? eller inget spel alls.. 20/03 Jag har tappat förtroendet för Bioware och dess produkter. Jag tror knappast det återkommer oavsett hur mycket guld och gröna skogar de utlovar och lyssnar på sina fans. De har bränt sina broar. 20/03 WARDEN COMMANDER!!!! Ett Dragon Age III borde vara med honom. OCH så tycker jag att striderna ska vara mer lika origins, fast snabbare. Tvåan var bara för mycket... 20/03 Kan alltid rabbla upp allting :) Men jag förutsätter och dömmer ME2-3 på samma grunder som ME1. Delvis ett RPG då Me1 ändå klassas som ett rpg och även utforskning av världar om än bristfälligt. Känns påtvingat och grundlöst att bedömma uppföljare som... 20/03 Om jag pratar för mig själv så kommer det inte kunna ske, detta tack vare att EA äger dom och EA lär knappast bättra sig. Om de däremot skapar en ny studio som återgår till det jag gillade med Bioware (och som fick mig att bli ett RPG-fan), absolut. All... 20/03
Skicka en rättelse