Den zombieinfekterade Arma II-modden fortsätter att skörda offer. Och det går undan.

– Det hände verkligen... en miljon spelare på fyra månader!!!

Tweeten från DayZ-utvecklaren säger det mesta. Den populära #Arma II-modden har nu nått ut till en miljon unika spelare. Och det går undan. Det är bara en månad sedan vi skrev om att modden nått hälften så många spelare.

DayZ går ut på att överleva i en värld full av zombier, genom att hitta förnödenheter och lyckas undkomma hoten från både levande och döda. I nuläget överlever varje spelare i snitt 49 minuter. Det låter kanske blygsamt, men är ändå en knapp kvart längre än förra månaden.

Tack till Devildoll för detta #nyhetstips!
Misstänker att det har att göra med antalet besök på artiklar om spel osv. Säkert en hemlis :P 08/08 en sak jag undrar över är; vad är det som gör att spel kommer upp 10 top listan på FZ "hetast just nu" för jag har aldrig sett arma 2 eller dayz mod ligga där? jag menar, om nu moden nu har över 1000 000 spelare och dessutom legat bland dom 3 mest nerla... 08/08 Olika servrar för de två mode'sen. Jag kommer då endast spela hardcore, ju svårare och mer realistiskt, desto bättre... Får man inte panik minst några ggr varje spelsession så har spelet failat. 08/08 Dags för fz att se över spamskyddet. 08/08 Det är synd att det är så mycket hackers och madmins. Jag och ett par klanpolare var inne på en riktigt bra server och spelde (trodde vi). Allting var frid och fröjd första dygnet, sedan hittade admins vårat camp och skjöt sönder vår buss och murade in... 07/08 Möjligt men de flesta gillar inte simulatorer, de gillar spel. Kul för Arma att de fått en rolig mod så de får sälja något. 07/08 Jag är varken religös eller ungdom. Arma 2 kanske är jättebra vanilla, har ingen aning. Poängen med min post var aatt generellt sett, imo, så måste man ha mods till sp spel och att om spel går att modda någorlunda så bör det gagna både försäljning och... 07/08 Ah.. synd man missa detta köp på rean då. Nu får det vänta lite. 07/08 Så så 60-70kr var inte billigt nog ? =) 07/08 Hade spelet varit billigare under rean så hade det definitivt blivit ett köp. :) 07/08
Skicka en rättelse