Slår Capcoms skepparrekord från Resident Evil 5 med 0,1 miljoner kopior nästan direkt. Förväntas sälja 7 miljoner exemplar innan sista mars nästa år.

För tre dagar sedan recenserade vi #Resident Evil 6, och vi var något skeptiska. Försäljningsframgångarna talar dock ett annat språk, då #Capcom meddelar att de redan skeppat 4,5 miljoner kopior vilket är 100 000 fler exemplar än #Resident Evil 5 under 2009. Målet är att sälja 7 miljoner ex till 31 mars 2013.

Vad tycker du om RE6?

Håller med dig precis DarkZide8, ska ta o köpa det sedan när jag är klar med tentan 08/10 Jo, jag läste också det. Det tycker jag är väldigt fel av dem att göra. RE4 kom ju typ ut 2004-2005 och man tycker ju folk under den tiden borde ha vant sig vid "nya RE". Jag köpte inte RE6 med förväntningarna att jag skulle bli skrämd, jag förvänta mig... 08/10 Nu läste inte jag ALLT på Metacritic men efter att ha tagit en titt över några reviews så verkar det som att majoriteten av dom som röstade ner på spelet är för att det är just det att det inte är ett "RE" spel längre. Horrorn är typ borta och det har... 08/10 Jag tyckte det var roligast att spela 3 chapters in i varje kampanj innan jag bestämde vilken jag ville avsluta först ;) Tyckte jag fick en riktigt bra upplevelse på det viset. Jag spela såhär då med de tre första kampanjerna: Leon - Jake - Chris - Chri... 08/10 Jag har spelat genom hela spelet och jag har undvikit recensioner hittills och min åsikt om spelet nu: Det är super-duper-mega-awesome bra. Verkligen. När min kompis berätta om att spelet fått mixed reviews så blev jag förvånad. Där är inte är så mycket... 08/10 Skrämmande att folk är så förbannat desperata samt har så dåålig smak att dem köper vilken skit som helst, sen undrar man varför det går åt helvete med företag. 07/10 Som bitet fan sen 90-talet tycker jag personligen att spelet är helt underbart. Absolut inte något skräckspel eller surrvival horror längre, men likväl finns resident evil-känslan kvar för min del. 07/10 Spelade igenom Remaken av Re1 till Gamecube nu i dagarna. Håller på med Resiedent Evil 0 nu och Resident evil 4 härnäst och jag kan bara säga såhär: Du har ingen aning om vad du pratar om. Att spela dom gamla resident evil och sedan sätta på dom nya är... 07/10 Satt och spelade med en polare igår, känns som spelet är rätt långt med 3 olika campaigns och vi kom väl knappt igenom halva första. Det är ju bra iaf, mycket för pengarna. Sen det negativa är ju dock att hälften av "speltiden" består av Quicktime-event... 06/10 Kör igenom en i taget. Den fjärde kampanjen låses inte upp förren du klarat dom tre andra ändå. Historierna är separata men knyts ändå ihop. 06/10
Skicka en rättelse